Thursday, June 27, 2013

Yeaayyy Dah Habis Pantang



Selamat petang



Akhirnya habis pantang sudah...aipppp...bukan pantang bersalin tau...nie pantang lain...


Cukup la 2 hero yang melasak kat rumah tue...tak sanggup nak besarkan lagi empayar...hehehe


Dua hari menggigil tangan nie....asal nampak jer kompem hampir2 langgar pantang....susah tau...mengalahkan pantang 44 hari...adoi la


Kalau langgar pantang nie maunya duit beratus-ratus terbang....kayap macam nie klu langgar pantang 48 jam nie....seksa hidup tau...


Apa pantangnya????....


 ..











..
















..





















..






















..





Nie la pantangnya


 Pantang Buka Tingkap


Menggigil tangan tau, asyik la hampir2 nak terbukanya...gatal tau tangan tue....


Mujur la 48 jam jer...klu 2 minggu maunya simpan je la kereta tue kat rumah....hahhaha


 Dapat free tempat lekat road tax....


Baru beberapa hari pakai screen protector "Season Cool" nie, aku rasa berbaloi coz haba kereta pun tak panas dan ala2 privasi ...takde la aku kasi tinted giler2 kat cermin kereta tue...agak2 pak polis nampak ok dan lepas piawaian JPJ tue dah kira ok la....kang gelap2 takut la nak usung kereta ke hulu ke hilir...maunya kang nampak polis terus menggelupur....hahahhaa



11 comments:

  1. ouhhh, ingatkan pantang ape lah td. hehe. rupenye screen protector kerete :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantang yang selalu jer kita nak langgar...

      Delete
  2. cuaca panas best arrr....sejuk je

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue mimy...panas2 rasa best la pasang tinted2 nie...

      Delete
  3. pantang sebab tinted rupanya.. ingat pantang apa tadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. menggigil tangan tau pantang tinted nie...boleh parkinson jadinya...hehhee

      Delete
  4. lamanya berpantang! hahaha...ingatkan pantang apa la tadi :p

    ReplyDelete
  5. huhu memang pantang ni tak boleh tahan jugak..tgn dah biasa nak tekan kan..
    psstt urban mummy si linda tu kawan sekolah teknik kite jg..eh akak senior kiteorang ke..budak PKE? sorry tak perasan..iols budak PPN hewhewhew

    outsider ke aspuri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. linda tue junior kat aspuri, akak budak PKA....tak perasan plak nadia dulu...outsider ke???

      Delete
  6. hahahaa, mati2 ingt pantang bersalin tadi, wah yeke smpi mcm tu punye menggigil ye, haha maklum lah sy xde experience ade keter or bawak keter, so baru tahuu ni..hihihi :p

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...