Wednesday, May 21, 2014

Sambutan dan Hadiah untuk Diri Sendiri...



Dua hari lepas sambut kecil-kecilan jer..maklum la birthday jatuh hari bekerja, pasrah jer la ye..klu hari x kerja boleh la g jalan2kan...


Terima kasih kat mak mertua yg masak sedap2 untuk menantunya punya birthday...


Malas nak story panjang...layan jer la gambar lagi best dari dengar bebel bebanyakkan..


 Sambutan kecil-kecilan tapi dapat makan sampai kenyang...

Puas sangat...


 Terima kasih sayang susah payah jer beli kek


 Walaupun nampak menarik tapi kureng la plak...


Opsss..terjujur plak..lepas nie nak buat kek sendiri jer la lagi berbaloi makan kan...



 Setiap tahun abang mesti over dari mama tau....


 Family kecik aku


 Berebut-berebut nak suapkan birthday girl...hehheehe


 Hanya nie jer yg tinggal..dah x boleh masuk dah...


Untuk kali nie, hanya nie jer hadiah untuk birthday diri sendiri..boleh birthday sendiri beli pun sendiri???...


 Samsung DV2014F


 Yang penting boleh wifi sekali tau...suka2..


 Ada skrin belakang


Dan juga depan...

Mentang2 la piala dunia tahun nie camera pun BRASIL tau....


Nak tak nak terpaksa la beli camera baru coz camera compact yg selalu aku usung sana sini tue dah jahanam masa g Langkawi bulan lepas..zoom tue dah problem...huhuhuhu...


Moga di usia yg dah melangkau 33 tahun nie aku diberi kekuatan untuk terus menjaga dan berbakti kepada keluarga....dipanjangkan usia dan dilimpahkan rezeki...amin...








11 comments:

  1. happy birthday! best hadiah dia :)

    ReplyDelete
  2. hadiah yang sangat best....

    ReplyDelete
  3. Happy birthday KI :)
    Sesungguhnya bole beli hadiah utk birthday sniri adalah indah.. hehe

    semoga dilimpahi keberkatan.

    ReplyDelete
  4. waaaah cantik jugak camera tuh..
    nanti buat review kak.. ambek gmbr ngan camera tu nak tngk
    kualiti gmbr.. penatlah bawak digital cam besar ni.. bukan dslr pun kekeke..
    ada compact sbijik syiok gak..

    ReplyDelete
  5. aunty tetap vote untuk pipi kilat adik..hahaha

    ReplyDelete
  6. Lawa camera....happy birthday dear...moga sentiasa happy dengan family tercinta...n muda sentiasa

    ReplyDelete
  7. Happy bufday Sis!

    Tapi macam lapar nampak sate tu. hee

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Khairul Ibtisam...best yer satu keluarga sambut besday weeeeeee sedap2 keknya...hadiah tuk diri sendiri tuh mengancam sungguh weeeee

    ReplyDelete
  9. pndai baking mmg dah xheran sgt kek beli yer? hehehe nway, happy bufday!

    ReplyDelete
  10. lebih kurang same dengan hadiah birthday ain tahun lepas...hehe..tp camera ni dok simpan je...jarang pakai..heheh..

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...