Monday, December 21, 2015

Hadif Dah 4 Tahun



Bila lahir tengah bulan biasa la sambutannya harus la kat umah je...

15/11/2015 (Ahad)


Gigig buat kek birthday anak sendiri..buat kek ikut tekak mak la ye...


Tahun nie genap 4 tahun HADIF ISKANDAR...rasa keciknya lagi anak mama...padahal tahun depan dah nak masuk tadika pun..cepatnya masa berlalu..


 Mama tangan keras...so deko kek asal boleh jer..

Sebabkan Hadif nie fanatik sangat ngan ultraman, makanya tempek je la ultraman tue banyak2 atas kek tue...settle masalah


 Sambut pun malam, so just makan ringan2 jer...buat bihun goreng, kentang goreng dan tembikai...


 Excited ambik gambar depan ultraman..

Hadiah birthday tahun nie pun bagi ultraman gak untuk si comel nie...suka sangat dia dapat ultraman banyak2


 Testing2 potong kek


 Potong kek sama2 ngan tok mak plak


 Sekali lagi acah2 potong kek untuk ambik gambar lagi


 Ngan mama plak...harus la adakan..


 Kek Coklat Kukus siap chese leleh melimpah2..baru puas hati


 Kemain strawberry coklat banyak atas tue..



Balik rumah terus tukar baju sebab dah kotor sangat ngan kek coklat..

Posing plak ngan hadiah dari atok dan tok mak....birthday 2 beradik nie harus dapat hadiah..klu birthday Haikal, Hadif kompem dapat hadiah..begitu la sebaliknya...x boleh beli satu hadiah je..kang ada yg merajuk plak....pasrah je la tiap kali birthday 2 beradik nie, kena keluarkan duit untuk beli hadiah berganda...huhuhu

5 comments:

  1. Comelnya mama Hadif,..hehe.alaaa sedapnya kek tuu >_< Untungnya Hadif banyak betul dapat otromen..

    ReplyDelete
  2. happy birthday hadif...besar dh dia...rajin mama dia buat kek

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...