Saturday, March 12, 2016

Filem Munafik Memang Terbaik



Semalam berjaya gak beli tiket filem online...lama giler kot x beli tiket wayang online...zaman bercintan dulu rajin la layan beli tiket online..skrg dah lain rupanya...boleh scan je barkod yg dapat tu dah boleh masuk movie...dulu dapat id no nak kena tebus kat kaunter bagai...sekarang makin canggih...nak beli popcorn online buat sekali harung jer..

Tiket dah booking baru bagi tau husband nak tengok wayang...hihihi

Mujur la dia balik awal sikit pkl 9mlm...itu pun aku x senang hati dah..wayang start pukul 10:50mlm...pkl 9 masih kat umah...huhuhu


Dah la g wayang kag alamanda tu...nak beratur beli popcorn lg...


Just scan je barcod tu utk masuk wayang..kan senang je


Jgn risau klu kita dah beli popcorn online...just beratur je kat kaunter yg tulis e-combo..cepat pun cepat...kang dah sampai kat cashier just bg id no..dapat la popcorn...cepat betul...

Ngam2 wayang start kami masuk...maklum la pukul 10:15 baru kluar umah...hihihi


Filem munafik...Cilok gambar kat mr google je..hihihi


Awal2 wayang dah bg terkejut2....byk kali gak la aku terkejut tapi x sampai tahap menjerit lg la...tue pun nak terjerit je cepat tutup mulut...hihihi

Seram woi walaupun hantu tu kluar kejap2 je...lakonan nabila huda memang terbaik...

Tak dapat nak teka sape sebenarnya "MUNAFIK" nie..kejap aku ingat ustaz adam, kejap aku ingat nabila huda...adoi baru semalam tengok hari nie dah lupa apa watak nabila huda..hihihi..faktor penuaan betul..org yg x disangka tu la rupanya munafik...

Ayat2 al quran yg dibaca pun sgt familiar...yg biasa kita amalkan...dialog dalam bahasa arab antara ustaz adam ngan jin islam tu pun lancar je dengar...

Sebelah aku dak laki...sepanjang filem tu x senang aku tengok dak nie tengok movie...bab hantu kluar...macam nak terkeluar anak tekak dia menjerit...hahaha...

Pastu sepanjang filem dak laki nie asyik berzikir dan baca ayat kursi je...mungkin terkejut2 sgt kot...

Tapi memang filem nie memang terbaik la...patut la berjaya kutip 11 juta dlm masa 2 minggu...berbaloi labur duit g tengok munafik...

Nak tau sape yg munafik???..kena la korang g tengok gak baru la rasa trill terkejut2 tu...

Selamat menonton ye

1 comment:

  1. ramai review best tapi MG tak rasa nak tgk pulak

    huhu

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...