Friday, October 25, 2013

Dah Takde Masalah Nak Tengok TV



Selamat petang


Sebelum nie asal nak keluar rumah jer pikir 100x tambah2 kalau citer peberet aku tue last episod...
Kekadang sanggup la x keluar janji dapat tengok...


Kalau boleh g mana saja aku nak usung tv tue...masuk handbag usung la sana sini....apakan daya tv lagi berat dari aku so terpaksa la pasrah..


Kekadang terpaksa la jugak lupakan hasrat nak tengok citer best tue...tapi malam kang kompem la sampai termimpi tau


Pastu terbaca la satu entri dari Kak Diana...terus rasa untungnya kalau ada gadjet canggih nie...


Serba ketinggalan aku nie...klu orang lain lambat pun naik keretapi..aku nie kategori lambat sebab naik kereta lembu...erk???


Lepas jer baca entri tue terus usung Ipad anak punya....bawa g opis dan try download applikasi best punya "MALAYSIA TV PRO"


Try tengok jugak.....tak kelip2 la mata nie...macam tak percaya dapat tengok tv secara LIVE lagi....


Dapat tengok TV1

Drama TV3


 Dan yang penting ASTRO pun ada...free lagi dan macam2 siaran tv lagi la....


Malaysia TV Pro


Yang paling penting korang harus la ada INTERNET tau....klu takde g la lepak mana kedai yang ada WIFI...kan dah free internet kat situ....hehhee


Macam mana nak cari....

Step 1 : Kena ada HP / Ipad jenis Android la
Step 2 : Internet harus la ada jugak
Step 3 : Klik "Play Store"
Step 4 : Search la "Malaysia TV Pro" dan klik intall
Step 5 : Tengok la tv secara live...

 
Selamat mencuba ye...


6 comments:

  1. Arggghhh! Matik la daku layan drama melayu jek nanti. Heh!

    ReplyDelete
  2. best2! lepas ni xyah berebut dgn anak la kan...hehe

    ReplyDelete
  3. serius !!!!!!!!!!!!!...download sekarang jugak..hheheh tq kita pun jakun baru tau

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...