Monday, January 13, 2014

Cuci Mata Di Mydin, Seremban 2



Selamat petang


Jauh betul aku mencuci mata tau...duduk kat Kajang, tapi nak cuci2 mata kat MYDIN SEREMBAN 2...hahahaha...


Sebenarnya dekat jer klu ikut Highway LEKAS...dah nama LEKAS memang cepat la sampai...

Nie semua pengaruh Namee la nie..sebelum dia bersalin asyik la dok mention Mydin Seremban 2 yang besar tue..aku nie dah la mudah terpengaruh..apalagi ajak laki dan anak2 g sana....


Sampai2 jer...WOOOOW...tue ke la mampu aku cakap..maklum la kat KL nie paling besar pun kat sebelah Puduraya tue....

Itu pun bertingket2...


Kat sini satu bangunan dia punya tapi still la ada kedai2 lain jugak



 Alat Pengimbas Layan Diri

Ini akan datang baru boleh guna..sekarang kita tengok jer dulu...kompem bila dah boleh guna mesti x merasa gak coz x banyak sangat


 Budak teruja datang Mydin besar punya


 Kemas jer dan senang nak cari barang


 Semuanya segar2 lagi..


 Basahkan tekak dengan air TEABAG


Aku x banyak memborong pun, maklum la nak membeli barang2 basah kang jauh lagi perjalanan nak balik..so kita usha dulu lain kali kita borong...hehehe


Untuk korang yang kaki Mydin..meh la jalan2 kat Seremban 2 nie...

2 comments:

  1. Mydin dah kalahkan giant skg ni..byk outlet dia yg besar2

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...