Tuesday, March 17, 2015

GATHERING SETELAH SEABAD - GOJES BLOGGER SUPERMOM & BABY



Lama betul tak jumpa2 macam nie sambil lepak2 makan potluck...


Aku pun x ingat bila last kitorg buat macam nie....tue la seabad jadinya...Setelah sebulat suara akhirnya kitorang sepakat nak jumpa pada 14/03/2015 (Sabtu) lepas.


Geng gojes nie lebih kurang 153 orang tapi setiap pelosok negara la adakan....klu dah buat kat area Selangor, makanya siapa yg lapang je la dapat jumpa...semuanya nie blogger tau


Memasing dah bincang nak potluck apa sambil2 tue boleh la niaga sekalikan....jimat duit pos beli hari tue...hehheehe


Pukul 9 pagi dah terpacak kat Taman Layang-Layang, Kepong...Rumah jauhkan terpaksa la keluar awal..pukul 8 pagi aku dah keluar rumah tau..taknak la jadi orang terakhir sampaikan...


 Ambik gambar dulu apa yg ada kat taman layang-layang nie...

Adoi la air macam-macam jenis tue..pilih je la


 Jumbo hotdog pun ada


 bubble yg kena cukai hari tue


 muka budak yg berjaya cukaikan mak dia...huhuhu


 boleh sewakan basikal jugak..RM 10 tapi x pasti untuk berapa lama

AKu ambik gambar jer..x kuasa nak tanya


 Muka boring kena tunggu lama..kawan2 belum sampai lagi la


 main la dulu bubble berdua ye


Alamak terserempak plak dengan bos....ambik gambar belakang je la ye...

Punya jauh aku datang boleh plak terjumpa hari tue


 Port strategik untuk gathering, sambil borak sambil bebudak boleh main playground kat situ...


 Kek sedap dari Achiek Anis


 Kasi bebudak makan dulu kang diorg busy nak main plak


 Kemain mimi...buat sendiri ye snek tu??...hehehhe


 Pantang suruh posing, laju jer diorg nie...hehehehe


Tengok makanan yg diorg bawa nie terus rasa lapar plak

Aku bawa yg tepi sekali tue, roti sardin dan roti sosej jer...itu jer yg rajin buat


 Anak aku yang kebuluran....letak makanan terus serbu


 Masa nie la masa terbaik untuk menjemah...


 Pavlovarara....korang boleh order kat @safuraoline

Sedap tau...x manis macam selalu..


 Kemain kusyuk memasing...mimi, allene dan leenda


 yatie, myzatul, kak ameris dan ciknaa


 allene tokei ayam pandan, leenda dan yatie tokei daging pekasam


 kek sedap...boleh order ngan achiek anis


 Kemain hadif main ngan anak Aien


 Hadif dan Dhia anak My


 Enjoy main bubble


 Mak2 bergosip kat tikar, pak2 bergosip sambil berdiri


 Anak2 enjoy main bubble


 Boleh dah tambah sorang lagi tue kak Amy


 Rara...ambik aura baby bor plak ye


 Sebakul rara nie bawa pavlova untuk potluck...murah rezeki rara


 Kemain panjang muncung tue allene..jemah apa tue??


 Leenda dan Cik Bunga..comel sgt 


 apa yg seronok sgt tue..kemain besar gelak


 Bergosip sakan gak tue










 Tunggang terbalik susunan gambar..bantai je la janji ada gambar


 Sambil jemah sambil update status


 Family besar gojes




 Enterpreme jap...Horlicks promosikan Horlicks perisa coklat...


 Macam tau2 jer kitorg blogger..ambik kesempatan la tue suruh kitorg ambik dalam blog...hehehe


 Untung banyak tak rara???...

Sambil nak membeli sambil belajar sekali cara pakai instant shawl


memang mudah...dah belajar harus la membeli gakkan


 Geng mak2 gojes ngan anak2...


Pasrah je la ambik gambar ngan anak2..macam2 peel la


 Geng pak2 gojes...ehh gojes ke??


x ramai husband yg dapat turut serta

Tabik spring kat Rara dan My datang gathering drive kereta sendiri jer ngan anak2...


Harap akan ada la gathering geng gojes maklum la tak ramai dapat turut serta...lepas nie harap lagi ramai yg dapat join....


Korang yang datang hari tue memang TERBAIK dan sayang korang ketat2...

6 comments:

  1. gambar aku memang xde yang cover2 yek.. klu dapat bercakap, hodoh betul. uhuhuhuh T__T

    ReplyDelete
  2. Bestnye...daku jauh sesangat :(
    x pnh jumpa geng gojes...

    ReplyDelete
  3. org paling awal sampai.. patut menang hadiah aritu..kikiki

    ReplyDelete
  4. bestnya...macam nak join jugak rasanya... camna nak join GBSB ye?

    ReplyDelete
  5. Salam, bestnya gathering santai2 camni..:D makanan semua sedap plak tu, dan kek coklat tu nmpk sgt yummy! hihi

    ReplyDelete
  6. a'a la mcm mn ya nk join GBSB ni

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...