Tuesday, April 28, 2015

Hot Shapers Pants



Sebenarnya banyak barang aku dah borong kat LAZADA nie...dah kaya lazada sebab dapat customer macam aku nie...klik2 tunggu je barang sampai..


Nak mencari barang macam menyusahkan je aku nak menggagau cari so kita minta en goole tolong carikan pastu kita bayar jer...hehehe


Baru nie aku beli HOT SHAPERS PANT


 Seluar nie free saiz je...ingatkan x muat sekali muat la



Nie bahagian dalamnya...jgn plak sebarangan basuh kang jahanam seluar tue..ikut la arahan ye


Helps to slim and burn calories as you work out 
Increases body temperature to help remove water and fat 
Fashionable yellow and black design 
Easy to wash 
Designed to keep perspiration invisible LOOSE x10 MORE SWEAT 

Terpengaruh tengok macam2 fungsi seluar nie tue yg semangat membeli..paling best pakai masa bersenam..lencun seluar tue ngan peluh je...

Nak pakai masa tido pun boleh..korang bangun pagi esoknya pun lencun ngan peluh gak...bersenam dalam mimpi namanya tue..hehehe

HARGA????...xde la mahal sgt..mampu milik sangat la...tapi korang kena pandai cari la nak harga terbaikkan


Aku beli nie dengan harga RM42.00 pastu plus postage bagai kena la bayar RM 49.50

Ok..bawah 50 hinggit boleh beli lg la...


KAT MANA NAK CARI?..Klik je LAZADA kompem jumpa..tapi kena pandai pilih la...masa aku beli tue ini la harga paling murah dapat....

Untuk korang yg rajin bersenam, elok sangat ada satu Hot Shaper Pant nie...

8 comments:

  1. Replies
    1. rasanya semua free size la..sebab dekat pants tue xde tulis saiz...jenis getah flexsibel

      Delete
    2. Hi sis.. Tumpang iklan ya.. Saya ada jual hot shaper suits.. Pants, belt dan bra.. Hot shaper pants RM35 shj exclude postage.. Boleh follow @geniebra_malaysia atau whatsapp terus 0124046245 tqvm

      Delete
    3. Sis tiy tirah, msih jual hrga 35 ke...material sme heh mcm yg sis ni bli

      Delete
  2. tepuk tangan la ko khai..rajin!aku ni malas..bila lah nak kurusss

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kurus kena la rajin anez...hehehe

      Delete
  3. Sye terbeli kat Facebook... Pants , material yg same untk perut & Mz spray... Total rm200 sis... Tgk sis post ni rm50below... Rase nak nanges pown xde gune....

    ReplyDelete
  4. Aku beli baru je 20.00 haha size L

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...