Thursday, April 14, 2016

Family Fun Day GBSB : Sukaneka



Hari kedua..kitorg dah rancang macam2 game untuk supermom, superdad and anak2...
Biar semua enjoy hari tue...


Set time pukul 8 pagi semua wajib ada kat tepi pantai....alhamdulillah semua memberikan kerjasama yg baik pada hari tue...


Sebelum mula acara besar, kitorg bergambar dulu ramai2 maklum la anez nak gerak awal pagi tue...kesian plak dia kang x dapat bergambar ramai2...tahun depan anez wajib balik paling last tau...hihihi


X puas borak ngan mak buyong nie padahal malam tu kemain aku, anez ngan mimi jemah sampai lupa diri...hihihi


X pasal2 bermisteri kitorg malam tu...yang misteri2 nie kang aku citer kat entry lain plak ye...


Jom layan gambar kitorg bersukaneka


 feeling anak dara gi tue...gojes kan diorg...
Masing2 x nampak macam muka ada anak 2 3 dah

Supemom dan anak2...family day gojes harus la gambar mak2 yg banyakkan


 Superdad..apak2 yang sangat sporting...

 Anez and family...x lama diorg dapat join...kejap jer coz husband anez ada keja..
Rajin anez join family day setiap tahun walaupun dia dari Perak


 Hebat la mimi..setiap tahun mampu datang family day ngan rafif jer..
Mak superhebat


Ada gak gambar bertiga..haikal kat bilik..rela dia dok bilik dari join kitorg..stress nak ajak turun pantai tapi tak mau


Ambik pose sopan2 je dulu
 

 Free style plak


 Warming up pagi2 ngan chicken dance...
maklum la mak2 tak pandai step chicken dance..mujur la hadif rela lead kitorg..hihihi


 Mengah ye mak yong...hihihi




 Next acara makan kek...special sponsor brownies utk anak2 dari rara
Bukan untuk sorang anak jer tau rara sponsor..untuk semua anak2 gojes...sambut sekali harung..
Janji anak2 happy...



 Terliur tak tengok brownies kedut nie...g laju2 order ngan rara



 Banner wajib ada setiap tahun..tahun lepas kak amy sponsor bunting, tahun nie eira plak sponsor banner ngan bunting...moga murah rezeki korang semua




 makan jer keja ini anak2...minta ambik gambar pun sibuk nak makan jer

Sebelah tu abang OP kitorg ..berbaloi ambik abg OP..x perlu la sibuk2 kitorg nak pegang HP 24 jam kan...boleh main game ngan gembiranya



 Hahaha...ammara x memberikan kerjasama kat ibu...penat ibu panggil2 dia bantai baring kat situ...


 Mak mimi MC hari tue...terbaik


 Game jiwa kental..nak tengok anak sape paling lama bertahan bila laki rara pakai topeng tue



 Sikit punya comel pun ramai gak anak2 yg nangis takut...hihihi


 Paling berani..anak fizah...x takut langsung tu


 Game wajib ada lepas nie setiap tahun...PERMAIDANI AJAIB...
Gigih la laki masing2 kendung bini..janji menang..




 Hebat la apak2
Rara ngan Laki dia paling rare...patut la dapat anugerah Pasangan Romantik...peeewwiiiit




 Nie pun wajib ada acara nie setiap tahun...SUAMIKU POCONG....bersungguh2 apak2 nak menang


 Acara terakhir..kotak beracun..memasing cuak..hihihi




Banyak acara game sebenarnya..terlampau byk...janji semua enjoy dan kita habis tepat pada waktu yang ditetapkan...


 Lepas penat main game...makan la..apa lagi...sedap lin bawa bihun


Org terakhir tinggalkan pantai..aku, mimi dan lin..dah macam2 plak barang yg tertinggal...collect dan post kat wasap..mujur la semuanya dah diambil oleh tuan empunya barang..hihihi


Habis checkout sambung mandi lagi...semalam x puas mandi...

Pukul 2 petang baru kitorg gerak balik...letih satu badan...yang penting semua enjoy ngan family fun day kali nie..


Next nak ke mana plak???

15 comments:

  1. hebatla mandi pulak ptg tu..jeles!

    ReplyDelete
    Replies
    1. x puas ciknaa...dah la datang lambat..harus sambung lagi petang tue..baru berbaloi

      Delete
    2. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

      Delete
  2. Fuhhhh entry superb.. puas ati aku bce.. siap gelak tgk gelagat masing2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu kat ko..klu ko ada mesti best...

      Delete
  3. Replies
    1. happening sgt..yang penting semua enjoy

      Delete
  4. Replies
    1. aku nak lawan blog ko..hihihi...kepuasan baca sambil belek2 gambar...hihihu

      Delete
  5. Replies
    1. rindunya kan..tahun depan wajib join lagi tau

      Delete
  6. HAHAHAHAHA x habis lg gelak tgk games. hahaha. Seronok gila! next next next!

    ReplyDelete
  7. tahun ni punye family day orang paling ingat si ammara yg terbaring tu.hahaha

    ReplyDelete
  8. tengok gambar ni memang kenangan mengamit betul la..

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...