Monday, April 16, 2012

Kecik-kecik dah pandai berpeluk sakan



Selamat pagi..

Penatnya...baru sampai dari Pahang tengah malam tadi, pagi nie dah terkulat-kulat siap nak g kerja..Nanti la update pasal Pahang ye...

Jom layan aksi anak bujang sorang nie...kecik-kecik dah pandai nak berpeluk sakan dah...

Kecik tau hati mama tengok dia tidur berpeluk sakan dengan?????..



























































...







































..










































..

















MISTER POTATO

 Mula-mula, aku tengok abang long tengah sedap makan mister potato nie..tup-tup tengok sekali lagi dah tertido la....yang tak tahan tue, tangan masih dalam bekas tue...

Bila aku nak ambik mister potato tue, terus di rentapnya dan dipeluk sakan....ingat bantal busuk ke ayang....hehehehe


Sekarang tengah ketagih makan Mister Potato perisa nie...Terbaik la...

9 comments:

  1. The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

    http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hahaaa...sabar jelah

    tapi, perisa sour cream tu memang sedap ok!

    ReplyDelete
  3. @~daRLee ZuRiS~

    betul tue zuris, memang boleh ketagih..tiap kali beli mesti kena 2 botol..hahaha

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...