Friday, April 20, 2012

Mari Dengar Hadif Bercerita



Selamat tengahari

Anak aku Hadif Iskandar nie, bila umur dah masuk 5 bulan, macam-macam keletah dia boleh tengok..Satu jer masalah dia sekarang nie, kekadang jer dia rajin meniarap al-maklum la badan bam bam tak larat nak pusing la tue...

Macam abang dia gak dulu, meniarap sekejap jer, pastu merangkap pun sekejap jer..terus 11 bulan dah berjalan. Tapi masuk umur 9 bulan dia dah boleh bangun sendiri tanpa pegang apa pun...hebat betul anak mama...Cuma sekarang, abang long nie mulut banyak sikit, maklum la dah banyak perkataan yang dia tahu...

Opss ada balance lagi la gambar kat Pahang, nak tampek la jugak kat sini sebagai kenangan.

 Bersemangat la dia bacakan citer untuk Atok Tehnya

 Sekali Atok Tehnya dah tertidur la dengar dia punyer citer...hehehe...

Sepanjang masa la kat sana asyik menyanyi jer mulut tomei tue..ntah lagu apa-apa la tapi sepanjang masa dari pagi sampai ke malam tak berhenti menyanyi. Senang hati la tu dapat g umah Tok & Atok Teh yer.

Patutnya dulu masa aku pregnantkan dia 4 bln kot memang dah nak gerak g Pahang, sekali kena admit ward terus cancel...Tue yg bila dia dah keluar nie, seronok dapat g sana...
 
Penat dah bercerita, kita mandi dulu sebelum keluar....
Model drypers bam bam


3 comments:

  1. alololololo comelnye..geramnye tgk pehaaaa..;)

    ReplyDelete
  2. tu diaaa..bambam betol
    geram je nengok

    ReplyDelete
  3. Ade pic arnab kat pampers die...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...