Wednesday, April 18, 2012

Warung Pok Su & Mok Su, Tanjung Lumpur, Kuantan



Selamat Tengahari

Dah Tengahari nie apa lagi jom cuci mata tengok port makanan terbaik dari Pahang..mana lagi, kat Warung Pok Su & Mok Su, Tanjung Lumpur, Kuantan

Layan jer la selera besar punyer...

Kasi close up sikit makanan kat situ

 Beria-ria menangis dalam keta cakap tak nak makan dah kenyang


Konon tak nak makan, sekali dah rasa terus tak cukup ini budak

 Dari depan ke hujung meja penuh ngan makanan jer

 Family mak teh tak cukup korum la plak

 Berselera Tuan Tanah makan...favourite betul la

 Muka takde mood, baru bangun tidur..mujur la time aku tengah melantak elok jer dia tidur. Habis je makan, terus terbeliak mata dia...

Bagus-bagus..kasi can mama makan dengan sepas-puasnya


 
 Rock beb..perut pun dah kenyang

 Kalau korang tengok, kedai nie sentiasa penuh..

Masa sampai tue, tengok tempat penuh, dah budget memang takde rezeki kami la nak merasa...sekali tak sampai 5 minit dah dapat tempat duduk...

 Ntah apa la dia citer ngan cik mazni tue

 Sabar ye dik, bulan depan turn adik pulak boleh makan

 Cik Mazni, Haikal & Cik Ikin


Abis sudah..

Lain kali kalau datang rumah Mak Teh nie kena cuti panjang sikit, baru puas nak makan dan jalan-jalan..hehehe

9 comments:

  1. Kalau nak ambik satar, macam berperang kat kaunter tu rasanya. Food berbagai jenis.. cuma satar tu kalau nak power, kena ke warung Pak Din, beberapa meter sebelum warung Poksu nie..

    ReplyDelete
  2. semenjak dah ade lpt sampai ke jabor ni mmg dah lama x gi kuantan...kena gi cuti2 msia kat kuantan nampak gayanya ni

    ReplyDelete
  3. santai2 jek makan kan best jugak tu ..

    ReplyDelete
  4. sedapnye udang goreng tepung tu....

    ReplyDelete
  5. @Aziela

    betul tue satar tue kurang sedap...rasa macam rugi terambik banyak pulak..last2 bungkus bawa balik jer

    ReplyDelete
  6. @intan morsalin

    betul tue sesekali kena cuti2 malaysia kat kuantan gak..banyak tempat menarik kak..lain kali cuti nal kena jalan puas2 kat sana nie

    ReplyDelete
  7. @puanbee

    memang santai la tapi crowded sangat..ramai giler org

    ReplyDelete
  8. @BlueiceButterfly

    memang best sebab ada org belanja..hehehe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...