Friday, May 18, 2012

ACCIDENT TERUK DI PUTRAJAYA



Selamat pagi


Baru beli kereta pagi...malam dah terlibat dalam kemalangan teruk di Putajaya yang menyebabkan kereta kemik teruk..


Mana nak cari duit nak repair kereta nie....



TOLONG....















































Mana keretanya yang kemik teruk tue????














































Nie ha..terukkan..terlanggar tiang kat dataran depan mahkamah


 Mujur la ada mekanik yang boleh repairkan tanpa caj langsung


Dah takde masalah lagi....kereta kemik dah ok dalam sekelip mata


 Terus pemandunya fobia nak bawa kereta laju-laju lagi


Jom balik kalau setakat nak pegang jer...huhuhu


Beli kereta control untuk anak bujang nie coz kesian bila dia hanya dapat tengok budak lain main...Terus cargas g Pasar Pudu belikan..bukan dalam pasar tau tapi kedai area situ la..


Harga boleh tahan mahal RM 69.90 padahal body plastik jer...ambik untung betul la penjual kereta control sekarang......


1 comment:

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...