Thursday, October 18, 2012

Hadif Kena Cakaran Harimau



Selamat petang


Kesian Hadif..kecik-kecik dah kena "Cakaran Harimau"


Nie bukan sebarang cakaran macam "Teknik Cakaran Harimau" Ustazah Nur Baayah tue..Nie duduk dalam rumah pun boleh terkena "Cakaran Harimau"


Kalau rasa nak tengok macam mana "Teknik Cakaran Harimau" boleh la KLIK SINI.


Waaahhhh ramai yang laju-laju tekan klik tue, boleh wat teknik cakaran harimau untuk cik abang ye....hehehehe


Dah-dah sambung baca balik....Cakaran tue telah membuatkan Hadif menangis sekejap la pastu boleh sambung gaduh-gaduh ngan abang...


 Opppsss...kalau kena "Cakaran Harimau" nie bukan jer cedera parah ntah-ntah dah selamat bersemadi dalam perut dia....nggrrrrrr


 Cantik jer kesan cakaran tue..Empat segi tepat....Opss seksi la plak Hadif nie


Dah tak encem anak mama sorang nie


 Tikar Buluh (kredit to mr google)


Sebenarnya tikar buluh jenis nie la PENYEBAB utama Hadif macam terkena Cakaran Harimau.


Seronok sangat main sampai tergolek dan dahi tue terus la tersembam kat tikar buluh...Haaa kan dah dapat cop mohor besar "Cakaran Harimau"...


Lepas nie kena lebih hati-hati la main kat area tikar tue...ntah apa lagi la plak cakaran lepas nie....

6 comments:

  1. salam

    cantik pulak dia nye cakaran tu.
    tapi sian dia, pedih sgt tu..
    semoga cpt sembuh..

    ReplyDelete
  2. baby tgh melasak ni heheh..hadif hadif

    ReplyDelete
  3. la.. patut la... kecian dia...

    ReplyDelete
  4. laa..kesiannya. kena lebih hati2 tu.^_^ lama ima tak datang sini.

    ReplyDelete
  5. hehe...no wonder lah cantik je rupa cakaran di dahi tu. dok tertanya-tanya gak...camne leh jd secantik tu. rupanya gara2 tikar tu ek

    kesian dia

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...