Wednesday, February 13, 2013

Abang Besar ????



Selamat pagi


Sekarang hadif dah peel serupa abang besar...apa abang buat semuanya nak diikut....


Tak agak2..sedar la diri adik tue masih kecik lagi....hehehehe



Abang besar sangat la....abang makan meehoon goreng, adik harus la bubur nasi jer...



 Bersungguh makan, sudu dah lagi besar dari tuannya


 Abang dah abis...bosan tunggu adik yg sikit punya slow makan


 Kejap makan tangan kiri, kejap kanan...apa-apa la dik janji ko nak makan


 Ok jom ambik gambar...opsss nampak kepala abang jer...hehehe


Haa...nie baru nampak semua


Berjaya habis semangkuk bubur dan bantai air milo ais abangnya...alhamdulillah kenyang perut...


Macam nie la peel bila ada anak kecik. Jangan tak percaya kerusi baby tue abang yg seret dari hujung foodcourt ke meja, sekali seret 2 terus..untuk abang dan adik sekali baru adil...hebat betul abang...


Tiap2 kali datang Tesco macam nie la peelnya. Wajib beli bubur nasi untuk adik dan request makanan dari abang....Memang balik tue kena salin terus baju adik, dari atas sampai ke bawah abis comot ngan makanan...huhuhu


Penat tau mesin basuh nak menyental....hahhaha



9 comments:

  1. smp ke baju makan bubur jugak ye dik..hahahaha...comel tgk 2 beradik nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie bukan baju jer..dari atas sampai bawah abis lencun ngan bubur...hehhehe

      Delete
  2. Replies
    1. jangan tak caya budak bam bam nie kuat sangat makan....

      Delete
  3. Wahh..cutenye anak2 awk.. ;-)

    Jemput la singgah blog sy..hehe

    ReplyDelete
  4. Wahh..cutenye anak2 awk.. ;-)

    Jemput la singgah blog sy..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. thanks..jgn dah besar comot sudah..hahhaa

      Delete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...