Saturday, March 02, 2013

Pengguna card aeon jom shopping kat aeon cheras selatan



selamat mlm...

lama giler tak update blog...satu family demam dan alhamdulillah semuanya dah sihat marilah kita berjalan-jalan....

tadi g plaza metro sekarang dah selamat sampai di aeon cheras selatan aka jucso....susah betul nak menyebut aeon...jusco jugak yg senang nak sebut....

alang2 dah kat sini harus la tukar kad baru...kad pun dah expired 2 hari lepas....

ramai giler siot org hari nie..tau la memasing dah gaji...xde tempat la ke diorg nak pergi...sini jugak...mujur la senang nak pakai....

sekarang tengah tunggu turn utk tukar renew kad jusco baru....no dah la jauh lagi....bosan giler menunggu...

bagi pemegang kad jucso cheras selatan, hari nie "hari membeli belah utk ahli"...last day esok tau...

apalagi jom la habiskan duit kat sini....hehehe

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

  1. lin br je pergi sana aritu... uhuhuh selalu ker gi sini kayrul?

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...