Monday, September 19, 2011

Dulu Nikmati Sendiri Sekarang Dah Bertiga..Opss Berempat la



Dah tengahari sudah..masa untuk menyedapkan anak tekak..


Kalau yang masuk blog nie dan terbaca entri SINI mesti nak tau kelazatan yang terbaru dicuba seisi keluarga plak. Ari tue kesedapan dan kenikamatan di rasai sorang diri..Begitu tamak halobakan???...sekarang seisi keluarga pun nak rasai gak...



 Gaya paling ganas nikmati kesedapan Aiskrim Magnum Almond..Selalu dak kecik nie tak makan benda yang berkacang tapi disedapkan almond nie sangat la rangup, abis dimakannya



 Berhenti sejenak...nikmatnya...


 Magnum Chocolate Truffle plak


Haaa..sampai termuncung la mulut tue...dia punya aiskrim dah abis, dibantainya aiskrim mama plak...huhuhuhu

Tuan Tanah pun tergugat nak join sekaki...


Sungguh susah la nak dapatkan aiskrim nie lepas aku buat entri hari tue..g cari kat 7-eleven kat area opis aku pun habis, cari kat Petronas pun abis last kali cari kat 7-eleven yang jarang orang terjah..baru la jumpa...kalau tak sekeluarga la kempunan...hehehehe


Bukan bertiga je melahap aiskrim waktu hujan-hujan semalam tapi berempat plus baby kat dalam perut..hehehehe


Perahan Otak : Tali Barut Comey

18 comments:

  1. lya pon nk rasa..x rasa2 lagi....

    ReplyDelete
  2. fit pun suka magnum....yummy...magnum classic best!!

    ReplyDelete
  3. ngilu gigi mkn eskrim time hujan2, hehe

    ReplyDelete
  4. terlioq aih...mama pon suka aiskewim ni..sedappppppppp
    nak p beli la satg

    ReplyDelete
  5. apasal smua buat entry yang melaparkan ni huhu..sedapnye eksrem tu...dah lama tak makan hehe..

    ReplyDelete
  6. pergh!! terus meleleh air liur nie...huhuu

    ReplyDelete
  7. wah dapnyer haikal ...gerammmauntie tgk haikal makan ice cream tuuu

    ReplyDelete
  8. @LYAfrina
    Lya, kalau dah makin nie sekali mesti nak berkali-kali..ketagih siot

    ReplyDelete
  9. @Fitri Senin

    fit, semalam kita dah try magnum classic..sedaaappppp

    ReplyDelete
  10. @Liyana

    ala ngilu la plak..takpe time tak hujan boleh try

    ReplyDelete
  11. @Kyra

    kena cepat g beli nie kyra kang kempunan plak

    ReplyDelete
  12. @PinKy MoMMa

    memang sajer nak kasi lappar..hehehe..jangan makan aiskrim sorang2 sudah...

    ReplyDelete
  13. @Adylia Qarissa

    aduh takde baldi plak nak tolong tadahkan...hahahaha

    ReplyDelete
  14. @MYA EL QAYREENA AZRYAN

    auntie jangan jeles tau..nak best, akaj puteri kecik join sekaki makan aiskrim

    ReplyDelete
  15. @dhiera

    memang sangat2 sedap..kepingan coklat tue pun sangat tebal..berbaloi-baloi la

    ReplyDelete
  16. uihhhh hujan hujan makan aiscream magnum perrgghhh.... mmg rangum tengok sedap pulak nengok anak ayah makan tu... mintak cikit boleh tak

    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    air balang kawin

    ReplyDelete
  17. @Afzainizam

    alamak dah abis sudah..nie kena g beli sendiri la ye...hehehe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...