Tuesday, September 20, 2011

Lepas Gian Main Bowling



Semalam aku ada cakap nak story pasal dak kecik nie main bowling..baru ari nie berkesempatan nak story2 sikit...


Agak lama la kitorang tak terjah tempat bowling..bukannya kaki bowling pun..hehehehe


Mana tau melentur bulur biar dari rebungnya...satu hari nanti anak aku nie jadi pemain bowling dunia ke...perasan abis maknya nie...puiiihhh


Jom layan aksi Haikal Danish menunjukkan bakat terendam terpendam dia...




 Dah abis ringan dah pilih bola tue untuk dia..paling ringan 7kg..slumber kodok jer dia angkat bola tue

 Tengah mencongak score buat masa nie..agak2 boleh dapat pingat emas tak???hmmmmmm.....


Muka penuh excited tunggu balingan strike ke tak...


Dapat gak la dak kecik nie main 2 game...ingat nak kasi main 3 game, tapi kesian plak tengok..kang ada yang tangan tertanggal angkat bola bowling tue...hehehehe


Kat Alamanda nie, untuk kanak-kanak memang dah disediakan khas lorong untuk diorang main...pastu tak masuk longkang la coz dah ada pagar kat tepi tue. Sekali main RM 7.00...ok kot..


Lain kali boleh la bagi dia lepas gian main kat sini lagi...


Perahan Otak : Tali Barut Comey

24 comments:

  1. wah ! best nye ,. ta pernah maen yang ad pagar ,. HAHA

    http://syazanasani.com

    ReplyDelete
  2. ingatkan mak buyung yg main bowling...seb baik tak luruh jantung i taw

    ReplyDelete
  3. mama macam penah tengok kids berambut ekor ni care4 wangsa maju. Adakah orang yang sama? hehe

    ReplyDelete
  4. lamenya amy x main bowling dekat 2 tahun jugak la...

    ReplyDelete
  5. alolo..nnt ajar auntie cara main boling yaa...auntie tgn pengkah manjang masuk longkang jer kalau main hehe

    ReplyDelete
  6. wahhhh bajet pandai yrek haikal siap tgk screen ats tu...pewww bape pin daaa tu sayang oiit

    ReplyDelete
  7. zie kan...dari dulu sampai skrg, mmg tak pernah reti nk main bowling taw. asyik ke longkanggggggg je memanjang tauk. haha

    ReplyDelete
  8. baru tahu ada boling untuk kanak-kanak~ best la, kecik2 mak ayah dah bawak main boling~

    ReplyDelete
  9. uiiihhh berat gak kalu 7 kilo angkat budak kecikkk selamberr ajerr dia angkat... semagat ngalahkan ayah dia betoiii... ada bakat harapan negara pingat emas tu kalu di latih

    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    air balang kawin

    ReplyDelete
  10. ala comelnya.kecik2 dah main bowling..hehe

    ReplyDelete
  11. @Mamaleesya

    salah orang kot..dah lama tak terjah care4 wangsa maju tue

    ReplyDelete
  12. @Fitri Senin

    kalau mak buyung yang main harus la terberanak kat situ..hehehe

    ReplyDelete
  13. @Amy Syaquena

    lama gak tue..sekali main mesti gian nak main lagi

    ReplyDelete
  14. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    kalau main yang ada pagar untuk kanak2 tue..kompem juara la coz tak masuk longkang..hahahaha

    ReplyDelete
  15. @MYA EL QAYREENA AZRYAN

    tu la pasal, gaya je lebih..macam pandai je baca

    ReplyDelete
  16. @Redbloodsnow

    sama la kita zie..takut masuk longkang, kasi je la anak main je...hahahha

    ReplyDelete
  17. @dhiera

    nak asah bakat dari kecik..mana tau ada bakat jadi pemain bowling dunia..hehehe

    ReplyDelete
  18. @Afzainizam

    tu la pasal...memang bersemangat bab2 bowling dak kecik nie

    ReplyDelete
  19. @nik rosmawati

    hehehe..baru tengok gambar kalau tengok live lagi comel...ahaks

    ReplyDelete
  20. salam,

    saya terjumpa blog ni masa saya surf bowling untuk kanak2. nak tanya satu soklan, kat alamanda kan main? budak2 tu boleh pakai kasut sendiri ke atau diorg ada sewakan kasut mcm utk org besar gak? nak bawak anak main ,tp, takut dia takde saiz kasut kat situ, kalau boleh pakai kasut seniri bagus la...

    ReplyDelete
  21. @Anonymous

    ye main bowling tue kat alamanda..budak2 kecik boleh pakai kasut sendiri...mesti anak suka main nanti, satu game pastu tak cukup...kurang-kurangnya kena 2 game..hehehehehe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...