Monday, September 24, 2012

Channel Astro FREE Lagi



Selamat malam..

Hari nie nak kongsi berita gembira buat semua pelanggan ASTRO...

SEMUA CHANNEL ASTRO BOLEH TONTON!!!

Terkejut gak tengah layan anak aku tengok tv sekali tgk dia tekan siaran astro yg aku x langgan blh tgk..apa lagi cuba check channel lain, memang kompem semua citer blh tgk FREE...

Aku rasa tiap kali astro naik taraf sistem dia mesti jadi kes mcm nie...

apa lagi jom layan citer idaman korang tanpa perlu bayar...

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comment:

  1. haaa..kysha pun tengah sakan berjoget tengok baby tv.heheee

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...