Tuesday, April 02, 2013

Untungnya Bila Ada Power Bank



Selamat petang


Lama sangat rasa tak update2 nie...klu update pun laju2 jer pastu tenggelam terus aku dari dunia blog nie


Hari nie aku nak kongsi BARANG BAGUS punyer...


Sana sini dok sibuk pakai POWER BANK..harus la aku nak cuba jugak walaupun blur2 jugak apakebenda la tue..


Taknak ketinggalan teknologi kononnya..makanya TERBELI la jugak satu...hahaha

i-Glitters Icon 12000mAh Twin USB Powerbank White

Nie aku beli kat Lazada..murah la sikit tengah sale RM 75.00 plus plak RM 15.00 servis penghantaran..Dah RM 90.00...

Giler lama tunggu baru dapat...rasanya seminggu lebih jugak la...menyumpah seranah bagai baru sampai...hampeh jer...

 
 Tak hagak2 terus angkat capacity 12000mAh..padahal tak tau pun mAh tue apa...

janji ok


 Dapat 5 connection 


Tak cukup terus aku g Plaza Low Yat rembat lagi...kali nie dapat 10 connection hanya RM 20.00 jer...klu beli satu2 tue mahal sikit RM 10 satu..bapak mahal...


Kiranya berbaloi la beli nie coz Mr Shah punya handphone memanjang la asyik habis bateri, so bila ada nie dah tak perlu kelam kabut balik rumah nak charge hp...usung jer power bank nie ke hulu ke hilir....Dah banyak kali charge pun tak abis2 lagi power bank tue


Tambah2 kalau anak guna Ipad untuk main game, lagi la harus beli kang ada yang Ipad melayang bila bateri habis...hehehe


Yang bestnya, bila dah abis cas jer automatik off...terbaik la...tengah murah nie berbaloi2 sangat angkat satu

7 comments:

  1. Baru smlm kwn2 hda berborak ckp psl power bank. hda blur jek. Harini dh dapat baca entry nih. Bagus betul ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...senangkan..maklumat dihujung jari..

      Delete
  2. wah.. rmai da pakai benda alah ni... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus pakai benda nie time emergency keluar jenjalan kot2 bateri abis...masa nie la bergunanya power bank

      Delete
  3. nak beli jugakkk ...tgh survey

    ReplyDelete
  4. We are a group of volunteers and opening a brand new scheme in our community.

    Your website provided us with valuable info to work on.
    You have performed an impressive job and our whole community will probably
    be grateful to you.

    my site レイバンサングラス

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...