Saturday, May 18, 2013

Erkkk..."Nasi Lalat Special"????...



Selamat pagi


Update blog di hari Sabtu...setahun sekali aktiviti update blog hari cuti nie...hehehe


Kejadian aku nak story nie minggu lepas punya kejadian yang akan menyebabkan kita sakit perut klu dah termakannya...alahai...


Kasi tengok gambar "Nasi Lalat Special" dulu


"HERO UTAMA" dalam Nasi Lalat Special...tersidai kekenyangan la tue


Kita kasi nampak lebih jelas Nasi Lalat Special.....huhuhu


Putus selera tau nak makan...Minggu lepas aku g la rehat kat Tesco...dengan seleranya order la Nasi Special nie...Dah la kebulur tahap kritikal...Selera pun laju la...ngam2 nasi pun dah tinggal hujung2, boleh la pula nampak "hero utama" disebalik kuah2 tue....alahai...


TERBANTUT selera tau...nak muntahkan rasa rugi, dah la bayar mahal...plak tue tengah kebulur...tahan je la...


Laju2 ambik gambar...ingat nak complaint je kat kedai tue...rasanya tak kemana kot aduan kita nie so ambik la tindakan bijak sikit...Laju2 g kaunter pertanyaan Tesco dan cakap nak buat aduan....


So aduan kitorang pun telah direkodkan...diorang ambik gambar Nasi Lalat Special nie..pastu cakap akan ambik tindakan....ye ke?????....hhmmmmm


Lepas tue cepat g beli air Nestle Blist takut kang tak pasal2 aku cirit birit..tue je la ubat aku klu cirit birit...minum sebotol kompem elok perut lepas tue....


Bila aku g lagi tesco, elok jer aku nampak kedai tue masih beroperasi dari biasa..plak tue customer memang ramai...klu kedai tue jer, nak order beratur bukan main punya panjang...mungkin ini la penangan "hero utama" tue kot menyebabkan nasi tue bertambah2 sedap...


Memang dah boikot terus kedai tue...asal nampak je kedai tue mesti terkenang "hero utama" tue....huhuhuhu


8 comments:

  1. dulu penah tekena spegeti dkt klcc ada rambot selai...nasib belum makan dah nampak..pergi tukar balik..they say sorry and siap dpt extra gravy..ekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mujur la dapat tukar...untung dan berbaloi tue

      Delete
  2. napa tak panggil balik orang tu... suruh dia makn lalat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut hati nak je macam tue tapi sebab muka kitorang nie asyik g situ je so malas nak cari pasal...hehhehe

      Delete
  3. Prghhh...mgg selalula tpt2 camtu ada lalat...kdg2 terbantut nk mkn2 wlu kkdg tgk tmpt cam selers je

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la..cuma kena extra tengok la bila melantak tue

      Delete
  4. erkkkk...... (-_-') xsuka....

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...