Wednesday, May 22, 2013

Hari Ambil "Report Card"



Selamat pagi


Semalam kitorang laki bini dah selesai menjalankan tanggungjawab yg dulu mak ayah kitorang buat...


Sekarang dah ada anak, ini la masanya nak merasai detik2 indah tue...


Mujur la perjumpaan untuk mengambil "report card" bermula jam 7 pagi hingga 6 petang...


Kitorang g ambik sebelah petang so kurang la sikit orangnya....dapat la melihat hasil kerja tangan Haikal dari mula tadika hingga sekarang..collect balik buku2 kerja sekolah, buku bacaan....dan yang paling berdebar masa nak tengok keputusan exam dia minggu lepas...


 Penyata Kemajuan Murid

Tadika pun dah ada report card..advance betul bebudak sekarang


 Data peribadi....alahai asal buka ketat tue sayang???


 Patut la semakin tak larat nak dukung haikal...mak aiii dah 25kg rupanya...


 Keputusan yang ditunggu-tunggu...Alhamdulillah lulus juga...

Risau bila tengok cara dia ulangkaji....mujur la semua lulus...


 Catatan guru....betul cakap cikgu..manja sangat, klu nak menulis, kena kita ada sebelah dia klu tak takde maknanya dia nak menulis...


 Buku bacaan dan homework haikal


 Comelnya fail haikal


Hasil kerja seni haikal di sekolah...


Macam tak percaya jer dah 5 bulan haikal bersekolah....dari menangis tak nak mama tinggalkan, dah semangat nak sekolah....dari pendiam di sekolah, sekarang dah jadi peramah dan ramai kawan...itu yang mama dan papa nak lihat...semoga anak mama dan papa terus semangat untuk menuntut ilmu dunia dan akhirat...


Selesai sudah semester pertama, semester baru kena rajin belajar lagi....hari khamis nie last day sekolah pastu cuti 2 minggu...mama papa banyak keja la plak so nampaknya duduk rumah tok mak je la jawapnya...hehehehe


7 comments:

  1. Wah... Bertuahnya... Teringt zmn knk2.. Sy yg bwa blik report card.. Tahniah2.. Keputusan yg sgt cemerlang.. Teruskan kecemerlangan tu di masa akan dtg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye...bebudak2 cemerlang harus la mak pak tumpang sekaki gembira..hehehe

      Delete
  2. suka kan bila tengok report kad anak-anak...
    zee last week lagi pi collect..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ye ke...haikal minggu baru exam...

      Delete
  3. comel comel hand craft dia hehe..abg long pn dah amik report card..geli ati tengok hasil tangan dia huhu..

    mcm abg long bukan nak cikgu ada kat sbelah..tapi pelat..adeh laa..thn depan nak naik darjah 1 dah ni ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tak percayakan bila tengok hasil tangan anak2 nie...terus terasa dah besar sayang mama....

      Delete
  4. wahhhh best ! teringat mse parent dtg sekolah tgk report card kite dulu2, hehe..

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...