Wednesday, August 28, 2013

Pertama Kali Jumpa Geng Gojes Blogger Supermom & Baby



Selamat pagi...


Kengkawan lain dah update citer dah lama, aku baru terkedek2 nak taip entri nie...maklum la keja banyak sesangat...


Ahad lepas 25/08/2013 merupakan detik pertama kali nak bertentang mata ngan geng Gojes Blogger Supermom & Baby...Walaupun aku nie kategori suam2 kuku la dalam group tue, tetap la nak laga2 pipi ngan diorang...hehehe


Tengok diorang buat baraan tiap2 minggu harus la nak mencuba sekali...kali nie baraan ke rumah Aty Fared. Tengok alamat, alahai macam jauh...mujur la Mr Shah tau jalan nak ke Rawang...


Pukul 2 petang aku dah gerak dari Kajang...Hampir pukul 3 petang sampai Rawang. Konon la nak jadi orang pertama sampai kat rumah Aty so x de la malu sangat...sekali cari2 alamat kat GPS x jumpa...dah sudah....sesat barat sampai ke Pekan Rawang...pastu abis semua org kitorg tanya...


Bila call Aty dia cakap rumah dia dekat ngan Jusco so cepat search kat GPS cari Jusco...alhamdulillah jumpa...cuma masalahnya jem tahap kritikal la....reramai nak g raya rumah Aty ke apa nie???...


Thanks sangat2 untuk Aty dan suami yg tak boring nak jawap panggilan telefon org yg sesat macam kami....banyak kali juga la call, akhirnya jumpa la juga...


Elok2 bajet pukul 3 petang sampai..tup-tup pukul 5 petang baru la sampai....


Masuk jer rumah aty...aku dah malu giler coz x kenal sorang pun....Bagi potluck kat aty terus cari mangsa nak lepak...mujur la nampak Mimy dan syukur sangat2 Mimy kenal aku...klu tak maunya terus angkat kaki balik...hehehe


 Alahai tergaru muka la plak


 Memasing x ready rupanya


 Baru la ok kot...ke aku sorang jer yg over...

Biasa la ngan kerenah anak2 lagi...susah nak bergambar....hehehe

 Sedapnya

Abis posing baru la start melantak....maknya sibuk nengok org bersembang, terpaksa la hadif makan sendiri...hehehe

 Duck face kononnya


 Sempat bergambar ngan Yana dan Zafirah

Over tau hadif bergambar...kurusnya Yana, aku plak dah macam apam kembang setaman...huhuhuhu


 Fayel anak Mimy, Asyraf anak leenda dan Hadif

Kompius aku jap ngan fayel dan asyraf nie...muka dah macam kembar...


 Busy jawap call org sesat ke sayang???

Ikut hati lagi extreme dia petang tue, cumanya abang x ikut so xde la kepala nak mulakan dulu buat bising....
Bagi dengar lagu "putih2 melati" terus jadi good boy...


 Erina, Mimy, Najwa, Aku dan Mommycha


 Sekali lagi bergambar...


 Ok...free style plak


Sebelum balik dapat jugak bergambar ngan Aty tuan rumah ini majlis...kecik molek jer orangnya...

Terima kasih bebanyak Aty sebab sudi menerima kunjungan kami nie...tak dapat nak tolong kemas2 coz nak kena gerak ke rumah seterusnya...


First time jumpa geng2 nie aku rasa diorang sangat2 peramah dan boleh masuk la cuma maklum la pertama kali jumpa so mulut nie berat sikit la nak menyampuk...takpe lain kali jumpa baru la ringan sikit mulut nie...

11 comments:

  1. hehehehe kelakar kan.siap sume boleh sembang2 ag masa snap pic tu.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la busy menyembang...sian laki2 main petik jer kamera tue...hehehe

      Delete
  2. Dear Kayrul...sonok yer lahai tgk satu2 pic...hehhehe plg best tgk hadif gembira je dpt kawan baru

    ReplyDelete
  3. hadif tu comel la...tapi tak nak orang...akhirnya jumpa kayrul..hope pasni jumpa lagi

    ReplyDelete
  4. pegi tak birthday Qi nanti? kalau pegi ada rezeki boleh jumpa mommy gojes ni...hehe

    ReplyDelete
  5. nanti jumpe ciknaa plak ea.. :)

    ReplyDelete
  6. alahai.. bestnya gathering camni *jelez*

    ReplyDelete
  7. hehe xdapat jumpe yu ols. my join y minggu sblmnye je. mase ni ade byk undangan open house mmg tak terkejar huu.. maybe next time boleh la kite jumpe.. :)

    ReplyDelete
  8. salam...tengok uolls punya gethering macam best je..macam menarik je...ai teringin nak join but ai bukan ahli kelab.huhu...macammana nak join? ke kena tunggu invitation admin berdasarkan kegorjesan? kalau tak layak takpe la..huhu

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...