Monday, October 17, 2011

Bersuka Ria Di Waktu Sakit



Selamat petang

Citer dah basi baru nak story kat sini..hehehhee..takpe la ada la gak kenangan aku di hari tua nanti..

Kalau baca entri SINI mesti tau aku sakit apa????..Dah dapat MC satu hari haruslah manfaatkan cuti yang diberi dengan seafdalnya...Masa nie la nak bersuka ria dengan santai kat shopping complex al-maklum la hari-hari bekerja nie takde la sesak sangat dengan umat manusiakan...

Sakit tue pagi jer, lepas dah settle semua, balik rilek kat rumah dalam 3 jam macam tue terus keluar cari makanan. Perut pun dah minta diisi coz dari pagi tak makan, pastu lepas jumpa doktor pun takleh makan selama 2 jam, maunya perut nie buat konsert rock.

Dalam kepala otak teringin nak makan asam laksa kat Jusco, Midvalley..apa lagi terus terjah tapi sayangnya asam laksa kat situ dah tak sesedap 8 tahun lepas. Giler nostalgia...

Tak sedap pun aku makan sampai licin gak...hahahahaha..

Nie gambar aku snap sepanjang merewang di kala sakit...

 Model paksaan mama

 Muaaahhhh..sayang bunny

 peveret dak kecik nie...donut

 Air wajib beli setiap kali datang midvalley

Donut tue bukannya makan sangat pun, sibuk makan chip coklat atas tue

Mulut pun dah comot, perut pun dah kenyang..apa lagi, jom balik


Masa tengah lepak kat situ sambil makan2 donut, Tuan Tanah ada la cakap..."Lepak kat sini je la..mana tau dapat tengok artis"

Tak sampai 5 minit aku lepak kat kerusi area MPH tue, tup-tup lalu artis laki bini nie..puas la aku dok pikir siapa artis nie..Artis nie dah lepas buat catwalk depan aku baru teringat siapa...


Nak tau saper retis tue.....jeng..jeng...jeng














MAWI dan EKIN

Lambat pikap betul la..siap laki bini tue pandang aku pun aku masih blur lagi..Dah lepas baru la aku perasan. Tak de la tinggi mana pun mawi...sama tinggi dengan Ekin je..itu pun aku tengok ekin pakai sandle jer. Masing-masing pakai baju putih sedondon. Nak bukti memang la aku tak boleh bagi, aku kan pemalu, tak kuasa la aku dengan gaya membuyung nie nak kejar mawi...tengok je la...

Untung juga la duduk kat laluan strategik macam tue...So kalau nak jumpa retis nie kena la lepak kat shopping complex di hari bekerja ye...hehehhe


Perahan Otak : Tali Barut Comey

18 comments:

  1. amboi....sedapnya donut.....

    hehehehe.....tak elok makan selalu...hehehehe...MAHAL

    ReplyDelete
  2. WAHHH BESHNYERRR DAPAT TENGOK ARTIS...WAH SEDAP TUL HAIKAL MAKAN PER TU....

    ReplyDelete
  3. wuuu kemaen beselera budak ni makan...hu3

    ReplyDelete
  4. Rajinnya jenjalan. Xpe nnti dh pantang kena cuti kejap

    ReplyDelete
  5. gewam sungguh dengan budak kecit ni. Comel banget.

    Wah retis suke pegi sopeng time hari keje, syiok betul derang.

    ReplyDelete
  6. ~glamour tue..hehe
    comel dak kecik makan :)

    ReplyDelete
  7. mawi tu mmg rendah jela..


    ekin cantek x kt luar?

    ReplyDelete
  8. wahhhh...yummm yummm. hehehe...sampai comot mulut dia mamam. hikss :D

    ReplyDelete
  9. @azam

    kalau donut jusco ok lagi dan murah..kalau dunkin donut...tak sanggup la nak makan gak..MAHAL

    ReplyDelete
  10. @MYA EL QAYREENA AZRYAN

    ini budak kecik hantu coklat memang macam tu la

    ReplyDelete
  11. @aleen aiden

    selera tengah besar sekarang nie..tue yang melantak tak hingat dunia..hahaha

    ReplyDelete
  12. @Fitri Senin

    tue la pasal fitri, sekarang kena jalan puas2 kang dah pantang terperuk la dalam rumah jer..

    ReplyDelete
  13. @Mamaleesya

    hehehe..rasanya la artis suka soping waktu nie coz masa nie kan tak ramai orang

    ReplyDelete
  14. @Warna Warni Kehidupan

    thanks ye..harap2 kecomelan tue sampai ke besar la...hehhee

    ReplyDelete
  15. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    betul tue..mawi tak de la tinggi sangat...ekin sama jer kat luar..tengok macam mana muka dalam gambar..kat luar pun macam tue jugak...cantik

    ReplyDelete
  16. @Redbloodsnow

    feel lebih tue yang comot sangat tue..hehehe

    ReplyDelete
  17. uihhhh comotnyerrr mulut dia.... syok nengok gelagat Haikal ni.. ada-ada ajerrr

    Maaf lama tak ziarah kamu semua.. Minggu lepas out station lerr...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip cari kereta terpakai proton perodua

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...