Friday, October 07, 2011

Waktu Operasi IKEA dan Jenjalan Buang Lemak



Selamat Petang..

Sambungan citer semalam..lupa plak nak upload gambar kat Ikea tue..Jom layan jap..jangan risau, tak banyaknya

Menarik lampu nie tapi tak kuasa la aku nak membelinya..pakai je lampu kalimantang kat rumah tue..hehehhe


Dak kecik yang sibuk nak jadi model barang Ikea


Waktu Operasi IKEA..mana la tau ada yang nak terjah kat sana tapi tak tau waktu operasinyakan..so aku kasi tempek kat sini..

Lepas jenjalan, kitorang terjah kat The Curve plak coz kitorang parking kat situ. Mujur la keluar dari tempat parking, nak g Ikea belok kiri dan nak masuk The Curve belok kanan. Strategik betul dan tak perlu nak lintas jalan bagai coz parking tue tembus 2 tempat nie...hehehehe

Sekarang jom layan gambar kat The Curve plak. Dah makan meatballs sampai 20 pcs haruslah kasi buang lemak lebih sikit..




Dah penat sangat berjalan makanya tak kuasa la aku nak mengambil gambar banyak-banyak...Just cuci mata je kat sini...

Balik tue terus g Parksons Kajang, sambung jenjalan lagi siap pakej beli tilam untuk baby plak..So tamatlah edisi memborong barang untuk baby. Semuanya dah complete..tunggu masa baby nak keluar je la...


Perahan Otak : Tali Barut Comey

8 comments:

  1. best tul dok dengan ikea...kalau yanty habesh di rembat semuanyer...ahahahaaa

    ReplyDelete
  2. Ikea ni, kalau pergi mesti ada je barang nak beli, tak kira lah klu dapat lilin dia pun dah suka sangat

    ReplyDelete
  3. OHHH cantikkkk betooiii... tapi aku lagi suka lagi lampu kalimantang macam ko guna tuuuu....


    guna apa yang ada ajerrrr.... tak kuasa aku nak bersihkan lampu ikea tuu kalu berhabuk

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    skuter sanyang motor sym

    ReplyDelete
  4. susah nak cari parking kt sne..xsuke!

    ReplyDelete
  5. @MYA EL QAYREENA AZRYAN

    takde la dekatpun...memang ikut nafsu semua nak borong tapi kena beringat gak..hehhe

    ReplyDelete
  6. @Tina Othman

    setuju sangat..kalau beli walau satu barang pun, parking free..tu yang suka...

    ReplyDelete
  7. @Afzainizam

    hahahaha..sama la, tak kuasa la nak bersihkan setiap sudut lampu tue

    ReplyDelete
  8. @dhiera

    betul tue..parking kat sana selalu full memanjang..nak senang parking je dekat the curve

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...