Monday, October 31, 2011

Melantak Lagi Di Red Wok, Bangi



Selamat pagi..

Edisi melantak datang lagi...kali nie buat kali ke-2 melantak kat Red Wok, Bangi..Tekak nie tiba-tiba mengidam nak makan KUPANG...




Nak beli yang fresh, orang kata kena g Kuala Selangor..Apa la jadahnya, semata-mata nak makan yang fresh terpaksa berpenat lelah ke sana..pastu nak kena balik masak sendiri, tak kuasa la aku..


Edisi melantak kat Red Wok Bangi ari jumaat lepas. Sanggup la tahan lapar dari tengahari semata-mata nak makan kat situ. Perut kosong baru la puas nak melantak. Kalau baca entri aku kat SINI,masa g tue perut dah kenyang sikit, so kurang la makannya...kali nie edisi balas dendam agar berbaloi-baloi


Hari jumaat, start buka pukul 6.00 petang - 12 tengahmalam, so ngam la ngan perut aku yang tengah lapar sesangat. Kitorang kategori orang paling awal sampai la..plak tue masa sampai tue hujan lebat giler..memang layan la pekena sizzling steamboat hujan-hujan..


Anak aku sorang tue, pantang datang situ kompem lentok. Puas la aku suruh bangun, still la tak boleh bukak mata gak. Lepas macam2 aksi aku paksa untuk dia bangun, baru la boleh terbuka mata tue...


Memang kali nie betul2 puas la aku makan, kupang tue jer aku sorang makan satu pinggan penuh. Aiskrim plak, dah tak terkira berapa bekas kitorang makan, al-maklum la meja kitorang sebelah je ngan meja buffet tue..Memang TERBAIK la melantak kali nie. Takde la segan-segan nak ambik makanannye. Stail kitorang makan, makan benda yang mahal dan susah nak dapat kat luar, yang senang cari kat luar tak pandang pun..hehehehe


Kali nie takde la plak aku nak snap2 gambar..package malas dan tengah kebulurkan...rasa nak terliur kena la tengok entri aku sebelum nie. Kalau la sos kat Red Wok nie macam sos kat Restoran Johnny, kompem tangkap leleh la. Sos kat Red Wok nie kureng la..memang tak boleh blah la...


So...bagi korang nak MELANTAK kat situ pastikan perut betul-betul kosong ye..baru berbalok-baloi nak makan...



Perahan Otak : Tali Barut Comey

13 comments:

  1. wah terliur ni. Lama dah tak makan kupang hehe

    ReplyDelete
  2. wah terliur ni. Lama dah tak makan kupang hehe

    ReplyDelete
  3. klau nak makan buffet kena pstikan perut betol lapar,. baru berbaloi

    ReplyDelete
  4. @intan morsalin

    berbaloi la makan kat situ..kena cuba tau

    ReplyDelete
  5. @Mamaleesya

    aduh terliur la plak tapi kupang dia sangat fresh dan makan sampai puas la

    ReplyDelete
  6. @Warna Warni Kehidupan

    aduh macam mana nie..cuci mata je la ye..hehehe

    ReplyDelete
  7. ~edisi balas dendam makan puas2 erk..hehe

    ReplyDelete
  8. eeemmmm tak pernah lagi nyinggah kat red wok tu....

    cuma aku tak leh makan seafood macam kupang ni sekejap ajerrr cirit..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    diy polishing crome sportrim

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...