Friday, July 20, 2012

Dinner dan Bertentang Mata Dengan AKIM



Selamat pagi


Semalam lapar mengatasi segalanya, tak larat nak masak....Mr Shah ambik kat opis terus dinner kat Tesco Kajang jer....Dinner la sangatkan....


Dapat makanan dah tak pandang kiri kanan...kebulur yang amatnya....


 Tengah melantak Nasi Ayam, tiba-tiba Mr Shah cakap AKIM tue....mula tue ingatkan dia tipu macam tak logik jer AKIM nak muncul kat Tesco Kajang kan....


Spek tue memang aku tak berkenan langsung..Semalam pun pakai spek tue gak..
Dia kurus tinggi...Just pakai kemeja kotak-kotak


Bila telek punya telek memang sah AKIM kat Tesco Kajang..Masa tue dia nak g toilet..takkan aku nak follow kot...Dia keluar toilet, aku tak abis dinner Nasi Ayam yang super banyak ayam ari tue....Selalu ayam seciput jer, ntah mungkin org jual nasi ayam dengar luahan hati aku yg tengah kelaparan..terus dapat ayam banyak semalam...


Tiba-tiba bertentang mata ngan AKIM...mak aiiihhhh...dah la tengah melantak terus rasa tercekik....Dah la air pun tak beli...so buat-buat cool la konon macam tak de masalah..Padahal dah setengah mati tercekik nasi masa bertentang mata ngan AKIM masa tue...hehehehe


Kesian jap aku tengok AKIM, takde peminat dia ke kat Kajang nie...Dia berlegar kat situ takde plak awek2 nak minta bergambar....ke diorang tak sedar...


Kalau penampilan AKIM macam nie masa kat Akademi Fantasia dulu, kompem takde la awek-awek tergilakan dia sekarang...Dulu aku pun tak sedar dia wujud dalam akademi fantasia...


Astro ubah jer fesyen rambut tue, baru la ramai org sedar kemunculan dia


Abis melantak harus la sesi buang lepas..sekali nampak ada pelancaran NJOI...patut la AKIM ada...artis kelahiran ASTRO la katakan....


Tunggu entri berikutnya untuk story pasal AKIM dan NJOI....

gambar AKIM : kredit to mr google

1 comment:

  1. hehehe...kesian akim org wt bolayan..hehehe..

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...