Thursday, July 05, 2012

Ketawa Sampai Pecah Perut Layan Madagascar 3



Selamat pagi


Akhirnya setelah beberapa minggu citer Madagascar 3 keluar...dapat la aku tengok kat wayang..


kredit to mr google

Mula tue ingat tak dapat tengok coz Abang Long sebelum sampai wayang memang bersemangat giler la nak tengok sekali bila mamanya tengah beratur..


"Mama jom balik ma...Taknak tengok...jom balik ma"


Dengar ayat keramat dari dia terus rasa harapan makin musnah la nampaknya...Tapi aku tetap nak tengok jugak, kang pepandai la pujuk dia tengok citer tue...


Papa dia pujuk cakap nak tengok citer Spiderman baru la dia bersemangat sikit....Abang long fanatik sikit ngan Spiderman nie so termakan gak la cakap2 papa tue...hehehe


Bagi aku citer nie memang best sesangat dan berbaloi la tengok...Ketawa jer sepanjang citer tue

 Hadif yang kecik tue pun tak tido, dia pun sama naik layan citer tue..Bila ada part tepuk tangan kot..dia pun tepuk sekali...so sweet


Berbaloi tengok lepas 2 minggu tayangan, org tak ramai pastu ko nak duduk kat mana pun duduk la....



Ada couple bangsa India nie pun datang tengok padahal umur aku rasa dah 70++ kot...so citer nie bukan untuk bebudak jer..semua golongan boleh tengok dan layan gelak puas-puas..hilang stress


Keluar wayang, sibuk la abang long ajak tengok Spiderman..Aduh la..Tepukdahimaknak....

9 comments:

  1. wah bestnya, lama tak tgk wayang

    ReplyDelete
  2. alaaaa..xnengok pun lagi..;(

    ReplyDelete
  3. best kan..????

    ReplyDelete
  4. dni madagascar yang awal pun lom tengok agi hehehe

    ReplyDelete
  5. best erkh..nak bawa anak-anaklah kalau camtu

    ReplyDelete
  6. Wah bawak diornag masuk cinema dah ke? Hehehe.. Takut i nak bawak hero kecik masuk sana. Dibuatnya persembahan stress jadinya. Hehehe

    ReplyDelete
  7. tak tgk lagi...nnti ice age plak kluar... rasa nk nengok tp cam tk sempat je.

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...