Friday, November 02, 2012

Mandi FREE Lagi Di Putrajaya



Selamat pagi


Macam biasa, entri basi lagi....


Bila dah orang Penang datang sini harus la bawa jenjalankan..Takkan la nak ukur rumah jer...Mesti la lawat kawasan jajahan kitorang...hehehehe


Maklum la anak-anak dan anak buah kecik2 lagi harus la bawa g mandi jer..Nak bawa g mandi air terjun, rasa macam jauh la plak..so apalagi port biasa mandi FREE..Putrajaya la...


Kalau aku yang drive memang memanjang jer la sesat, x pernah kalau x sesat. Kalau area Kajang, kompem la x sesat. Kalau dah masuk area lain..jawapannya harus la SESAT..


Nak g Presint 9 jer...aku punya sesat, dah boleh kira macam tawaf satu Putrajaya la...huhuhuhu


Alternatif terakhir..apa lagi buat VIDEO CALL ngan Mr Shah...Sebelah tangan pegang streng, sebelah lagi pegang HP sambil halakan ke jalan...Mujur la xde En Polis, kalau x kompem kena samannya...


Sejam lebih sesat, baru jumpa....


 Muka ceria jer ingat dapat mandi la..sekali mama x kasi...huhuhu


 Jadi baby sitter harus la usung sekali ye


 Jauh kak long mai dari penang semata-mata nak mandi swimming pool


 Dah 2 jam mandi pun x reti nak sudah..bebudak kalau dapat air memang susah la nak suruh naik


 Setelah menunggu 2 jam, akhirnya kasi can la hadif join sepupu mandi sekali


Enjoy betul budak bam bam nie....Alamak naper baju hadif dah sendat padahal tue saiz S...nak kena beli baru nampaknya nie....


Dapat la Hadif merasa mandi setengah jam..itu pun peel gak nak suruh naik susah yang amat...


Lepas enjoy mandi, bawa plak kakak aku ngan dania g Alamanda....


 Kak long aka Dania x nak lepaskan peluang bermotosikal dalam Alamanda


 Gaya x hingat


Jangan tiru aksi nie


 Dan aksi macam nie juga..malu mak ko nie Haikal


"Sabar je la"


Pusing sekejap jer kat situ pastu terus balik...penat siot sehari suntuk berjalan...

6 comments:

  1. panjangnya rambut haikal... :D

    ReplyDelete
  2. wah.. salam ziarah...
    beh nyer putrajaya... lama dah tak pergi sana...
    kita polow awak sekali..

    ReplyDelete
  3. @Allene

    rambut bela dari kecik..tahun depan dah nak kena potong..masuk tadika

    ReplyDelete
  4. @Falsya

    tengok anak mandi, mak pun melonjak teringin nak mandi gak...mujur la sedar diri

    ReplyDelete
  5. @Kuazue Mohd

    terima kasih..sudi singgah kat blog nie...

    macam2 ada kat putrajaya nie

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...