Friday, November 30, 2012

Korean Style Sizzling Sakan Di Red Wok Restaurant



Selamat petang


Semalam balik keja memang kebulur tahap kritikal..nak masak seru masak-masak tak muncul lagi sejak balik dari kampung so ajak la Mr Shah makan luar...


Memang dah teringin lama nak makan..last makan masa hadif belum lahir lagi..boleh baca entri kat SINI dan SINI


Alang-alang nak makan besar ajak la mertua sekali...baru enjoy makan ramai-ramai nie...


 Habis spagetti satu pinggan dak bam bam nie makan...

apa kitorang makan semuanya dia nak makan..macam mana la ko x makin bam bam adik ooiii

 Hahaha...sampai melopong mulut tue


 Memang makan sakan la Mr Shah...


 Sizzling udang


 Sos-sos tue kureng sedap la


 Si comot dan si comel

Asyik muka diorang jer...ni la nasib kalau jadi photographer x berbayar..muka kurang dalam gambar.....huhuhu


 Seronok dapat makan sendiri ye


Abang pun enjoy malam tadi


 Anak beranak sama naik makan tak toleh kiri kanan...


 Kalau dah berderet makan tue...memang berbaloi la berhabis duit makan kat situ


 Pinggan yang kedua....Dah nak abis makan baru teringat nak snap gambar...huhuhu


 seronok ibu sizzling sakan...lepas nie kalau rezeki lebih boleh g sana lagi...


 bersemangat bakarkan untuk tok ayah...cucu mithali betul


 Adik bila nak stop makan nie...dah masuk 2 pinggan dia makan spagetti tue...

Ngeri mama tengok


 Semua dah abis makan..abang tak abis2 lagi membakar


Aiskrim ketiga...terbaik....


Seronok dan enjoy makan ramai-ramai nie...makan non stop pastu balik terus tido tak sedar diri...


Kalau sesiapa nak celebrate atau teringin nak makan steamboat puas2 boleh la ke Red Wok Restaurant, Bangi


Red Wok Restaurant Sdn Bhd
Lot PT 70550, Jalan Kajang Impian 1/2
Taman Kajang Impian
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor
Tel: +603-8927-4100
Fax: +603-8927-4500
HP: +6019-339-4655 - Awang Hasyim
Email: redwok2u@gmail.com

Steamboat
Adults   -   RM28
Children – RM17
Korean Sizzling Steamboat
Adults  -    RM33
Children – RM21
——–
Children under 99cm eat for FREE


Klik SINI untuk terjah website Red Wok

11 comments:

  1. eh? nak trylah..ritu kawan sy pun ada promote tempat ni juga..

    ReplyDelete
  2. amboi adik... bersungguh2 mkn tu... :)

    ReplyDelete
  3. Tq...info kyrul pasni bole terjah pas pantang...cam sedap jerk dulu mase nk boka pose ada try tmph tp fully book...melepas

    ReplyDelete
  4. hai,

    yang last tu nampak sedap la.. semuanya menyelerakan

    ReplyDelete
  5. @Ananda Anugrah Ramadhan

    rasa nak bawa balik satu tupperware jer...memang sedap

    ReplyDelete
  6. @4feet8

    berbaloi makan kat situ...macam2 jenis makanan ada....kena pastikan perut betul2 kosong baru berbaloi makan

    ReplyDelete
  7. @Allene

    macam mana tak makin bam bam selera makin adik mengalahkan org tua jer...hehehe

    ReplyDelete
  8. @MYA EL QAYREENA AZRYAN

    kitorg pun booking ari tue..sentiasa penuh la tempat nie...berbaloi sangat sebab bila makanan abis jer diorg akan sentiasa refill

    ReplyDelete
  9. @donnyien

    semua memang sedap...yg last tue rasa macam nak jilat mangkuk jer

    ReplyDelete
  10. apa beza Korean Sizzling Steamboat dgn steamboat?

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...