Tuesday, May 05, 2015

Geng Gojes Blogger Supermom and Baby Masuk HARIAN METRO la



Minggu lepas kecoh kejap geng gojes..lepas Rara bg tau ada gambar gathering kitorang hari tue masuk newspaper memang excited sgt..


Lepas baca post rara, terus laju2 g cari suratkhabar...naik atas opis terus snap gambar dan post kat facebook...padahal x baca pun main topic suratkhabar tue...


Paling penting gathering kitaorg yang super kecoh berjaya menarik team #HariHariHorlicks untuk ambik gambar kitorg..


Bukan ambik gambar je, siap dapat rasa air horlicks coklat percuma lagi...pakej dapat percuma horlicks coklat...bukan sikit tau diorg bagi..banyak gak la aku bawa balik rumah lepas gathering tue


Ok..nak baca entri Gathering kitorng tue boleh la klik SINI



 Overkan anak aku tue...gambar dia paling depan

Saje tau sabotaj mama, dapat separuh muka je...huhuhu


 Padahal artikel nie x de pun sebut nama group kitorg tue...

Sebut tue belakang citer, yang penting gambar masuk newspaper


 Harian Metro (29 April 2015-Rabu)

Siap laminated lagi..maklum la ntah bila lagi muka nie nak masuk suratkhabarkan..
Kenangan bersama geng gojes yang super kecoh..hehehe

Eh..kitorg dah ada Fan Pages tau...boleh la LIKE fan pages kitorg ye...

Kelab GOJES Blogger Supermom and Baby

2 comments:

  1. keleeessss...glemer gitu..heheh

    http://lonafreak.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...