Thursday, May 19, 2011

Akhirnya Dah Cecah Angka 3



Selamat pagi....dah lama tak update gara angin ngan blog...minggu lepas punya la banyak masa terluang, berkobar2 la nak update blog sekali tak boleh buka plak. Terus merajuk...


Sekarang pun keja kat opis makin menimbun-nimbun, maka berhabuk la blog aku nie.


Hari nie aku dah cecah angka 3. Apa yang tiganya????...Hari nie aku dah bertambah usia ke angka 30. Tua dah kan?????....Bukan tua la, makin matang lagi la.

 


ke 
  kredit to mr google

Impian dan azam tahun nie pun hampir tercapai iaitu nak tambah ahli keluar sebelum umur cecah 31. Photographer tegar pun sekarang pun dah tak sabar nak jadi ABANG. Sekarang pun dia dah bahasakan diri "Abang"...kekadang tersasul, dia bahasa diri dia "Abang Along". 


"Dah tak sabar nak ada adik ye abang"


Akal pun dah macam2 anak bujang kitorang sorang tue. Dah makin petah bercakap. Macam-macam nak dikatakan. Dah pandai mengadu la plak. Hari tue, dia tuang semua bedak bersepah-sepah satu rumah, apa lagi bertukar jadi raksasa la mamanya nie. Just kata nak cubit jer, belum buat lagi..Tup-tup dia g umah tok mak, ngadu mama cubit. Macam-macam la...


Nak tido malam, mesti nak ajak borak dulu. Kekadang aku layan, kekadang aku yang tido dulu...hehehehe


Aku cecah angka 3 tahun nie, si bujang aku sorang tue pun akan cecah gak angka 3 tahun bulan 9 nie la...


Aku berharap semoga terus dilimpahi rezeki dan keluarga kami terus bahagia selamanya. AMIN....


P/S to Tuan Tanah : "Papa, agak2 kita celebrate kat mana ye ari nie????...hehehehehe"


Perahan Otak : Tali Barut Comey

14 comments:

  1. selamat hari jadi..moga terus dilimpahi kebahagiaan bersama keluarga tersayang..

    ReplyDelete
  2. wewitttt happy birthday! have a wonderful celebration k! jgn lupa apdet hehe..kepochi je... semoga pjg umur murah rezeki dan bahagia dunia akhirat...

    ReplyDelete
  3. HAPPY BIRHTDAY KAYRUL

    &

    SELAMAT MELANGKAH KE ALAM BARU... ANGKA 3 DIHADAPAN...

    LYA DOAKAN AGAR KEBAHAGIAAN MGIRINGI PENINGKATAN ANGKA KAYRUL & TERUS KUAT & SIHAT SERTA HAPPY SELALU DISAMPING SUAMI & ANAK2 TSYG :-)

    ReplyDelete
  4. wah...cepat2 dapat baby yer...lagik meriah blog nikh natiii...gud luck...kerja keras...ehehehe

    ReplyDelete
  5. SElamat melangkah ke angka 3...10 thn g angka 4 lak..hehe!!

    ReplyDelete
  6. hehe dah besar dah adik akak ni..rasa cam caya je dah 30 ek? rasa still belas2 lagi.. hehe kejap je masa berlalu... hehe love u so much dear...

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahirr..ada apa pada number kak..hehe..smoga cepat dapat baby baru..hehehe..sian si abg long tue duk tershahul je nebutnyee..heheh

    ReplyDelete
  8. same laa kita!tp sy bakal..nov nnt.. :) happy belated birthday..

    ReplyDelete
  9. 30 ek?? :)
    happy belated birthday!

    ReplyDelete
  10. dh makin matang la yea...

    anyway nk gtaw ni...sicomel haikal dpt hadiah saguhati utk contest aksi si cilik berbasikal...

    maklumat lanjut sila ke http://syamilamohd.com/2011/05/keputusan-penuh-ga-aksi-si-cilik-berbasikal/

    ReplyDelete
  11. hihi dah 30 tahun .. semoga panjang umur bro

    ReplyDelete
  12. Terima kasih tak terhingga kepada kengkawan yang sudi singgah dan wish kat kayrul sempena hari yang mematangkan nie. Sayang korang semua....MUUUUUUAAAAAAHHHHHH

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...