Wednesday, May 25, 2011

Saya adalah BLOGGER COMEL



Agak lama gak la aku tak join, contest2, GA2 dan blogslist nie...



Dah kata kerja kurang sekarang maka, terajin la nak join gak. Nie first time aku jejak kaki kat blog maira queen





Bloglist ini terbahagi kepada dua kategori iaitu:

BLOGGER BOY COMEL
BLOGGER GURL COMEL


Aku nak tersenarai dalam blogger gurl comel sebabnya SAYA BLOGGER GURL COMEL. Tak caya..cuba tengok gambar kat sidebar tue....comel tak????...hehehehe...jangan ada yang muntah ijau sudah



Tuan Tanah pun dah malas nak upate kat sini. maka aku gunakan kuasa veto untuk ambik alih terus blog nie...padam muka Tuan Tanah, saper suruh malas nak update...kan dah jadi blog gurl comel...hahahahahha


Aku nak TAG semua yang terjejak kaki kat sini. Jangan segan2 nak join tau... 
 
 


Tarikh Tutup BILA BILA MASA
 
 
Perahan Otak : Tali Barut Comey
 

7 comments:

  1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??

    vespa naza

    teringat lagu paling comel achik spin

    Tiada ku sangka
    Bola-bola api
    Yang sedulunya kecil
    Telah menjadi besar
    Begitulah jua
    Harapan padamu
    Yang sedulunya kecil
    Telah menjadi besar

    Biar saja
    Aku jadi
    Penggantinya
    Di sisimu
    Kau yang cantik
    Sopan santunmu
    Paling comel
    Di hatiku

    Ku tahu kau diluka oleh teman lama

    Oh pertama kali
    Aku mengenalmu
    Kau selalu tersenyum
    Tersenyum padaku
    Dan seperti jua
    Bola-bola api
    Makin semarak cinta
    Cintaku padamu

    Boleh saja
    Kau jadilah
    Penggantinya
    Di sisiku
    Kau yang baik
    Sopan santunmu
    Paling comel di hatiku

    ReplyDelete
  2. memang comel pun..
    sesuai..huhu..=p

    ReplyDelete
  3. kalau tak comel leh masuk tak?huhu

    ReplyDelete
  4. Edy Zaidi : boleh jer...buat2 perasan comel je la...hehhehehe

    ReplyDelete
  5. tq join..semua pon boleh join..join je jadi comel..

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...