Tuesday, May 10, 2011

Follower dah 300 laaaaa



Bangga kejap...dalam aku dok malas-malas nak bukak blog nie..sekali bukak tengok dah cecah 300 follower..


Thank to Mama Tomei @ Kamalia Hani dari Morioka,Iwate,Japan sudi menjadi follower kepada blog yang tak seberapa nie...orang lain dah beribu raban follower, aku yang baru 300 nie pun nak kecoh kan....Nie sebagai kenangan la untuk aku dan supaya aku terus gigih menaip entri2 yang marvelous untuk korang semua...




Kembang kuncup montot aku nie...jangan kembang tak kuncup2 sudah la..mau kang kena beli seluar saiz XXXL...hahahhaha


Ok la..tak nak story mory panjang2...jom terjah blog Mama Tomei nie...tak dapat g Jepun pun takpe la..dapat tengok kehidupan orang yang tinggal disana pun dah rasa macam dok sana la...hehehhehe



Perahan Otak : Tali Barut Comey


9 comments:

  1. takpe.. kita mendaki perlahan-lahan.. sampai juga puncak..bia lambat asal selamat... hahaha.. takde kaitan kot..

    ReplyDelete
  2. tanhiah2....bukan senang nak kumpul 300 followers...^___^

    ReplyDelete
  3. tahniah2..slamat berblogging

    ReplyDelete
  4. skali skala bngga ngn kjayaan sndri pe slahny.. hik3.. bgus la dh rmai fllowers.. ^^

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  5. mima jadi yg ke 301...hehehe
    meyh join GA blog mima

    ReplyDelete
  6. wah...wahhhhhhhhh...tahniah..meningkat naek folowerrrrrr

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...