Monday, May 23, 2011

Hadiah Saguhati



Lama sangat tak buka blog sampai tak tau dapat hadiah saguhati untuk Contest Si Cilik Berbasikal. Klik sini kalau nak mengimbau kenangan balik...


Mujur la syamila ada tinggalkan komen, maka dapat la tau keputusannya..terima kasih ye..


Nie la gambar pemenang sagu hati tue..




Terpaksa tunggu lama gak la nak tau siapa pemenangnya. Penantian yang memang berbaloi-baloi..akhirnya terjawab sudah teka teki nie....alhamdulillah rezeki haikal nie...nanti bila hadiah dah diterima, kita post kat entri ye...


Perahan Otak : Tali barut comey


9 comments:

  1. wah tahniah!

    Jom mama nak ajak memeriahkan contest mazlina mama harith.

    http://diarialeesya.blogspot.com/2011/05/styloscarfss-1st-giveaway-manis.html

    ReplyDelete
  2. tahniah..seronokla menang..tak kisahlah saguhati ke apa janji dpt kan..

    ReplyDelete
  3. tahniahhh, weee mmg comel pun..tak sbr nk tgk hadiah...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...