Tuesday, July 05, 2011

Central Market ke Kasturi Walk????



Nak story citer jenjalan menskodeng seluruh pelusuk KL. Sesi kasi minyak kereta habis...


Dah lama gak la tak terjah tempat nie...Nie pun tak sengaja terlalu jalan tue time merayap-rayap sepelusuk KL. Tempat ape????...


Nie tempatnya...usha tengok kat bawah nie ye...





<>






<>




<>




<>





Central Market


Kasturi Walk


Sedikit kemusykilan, adakah Central Market dah tukar nama ke Kasturi Walk???...Hmmmmmmmm...atau Kasturi Walk tue just ruang pejalan kaki kat luar tue...Dah lama betul aku tak jengah ke sana. Nie la port dating dulu-dulu. Zaman-zaman aku dulu, mana la famous lagi MidValley dan KLCC tue..Time Square pun belum wujud lagi. Ntah la, aku pun tak tau kenapa boleh pilih port nie nak dating. Mungkin port jimat duit kot..hehehehhe


Kesan vandalisme


Jangan tanya aku nie bangunan apa..aku main taram jer amik...


Petaling Street


Tempat nie, aku pernah masuk sekali jer kot...Tak minat la nak terjah kat sini coz ramai sangat cina.


Mungkin muda mudi sekarang dah tak jengah tempat-tempat macam nie. Memang boleh mengimbau nostalgia la bila tengok tempat-tempat nie. Ingat zaman muda remaja dulu...hahahaha


Perahan Otak : Tali Barut Comey


10 comments:

  1. kl mmg tmpt yg sgt seronok utk dijalan..huhu.. sy suka tp hubby x suka..pelik ah dia tu..

    ReplyDelete
  2. keren tuh, tempat-tempatnya, jadi nyoba pengen kesana juga... mumpung masih muda emang baik juga y keliling-keliling ke tempat ini

    ReplyDelete
  3. ta pernah pun pergi tempat2 nie .. dan ta tau tempat nie wujud . maaf ! buta sejarah .. bhahaha !

    ReplyDelete
  4. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    sorang jer suka susah la gak..macam mana nak jenjalan sakan. Maybe hubby tak suka coz KL selalu jer jem..hehehhe

    ReplyDelete
  5. @ketawajedikman

    setuju..betul tue..masa muda nie la boleh berjalan sakan, kang dah tua dah tak larat lagi...hehhehe

    ReplyDelete
  6. huhuuuu tak pernah pi walaupun duk Putarajaya

    ReplyDelete
  7. zana x suka gie KL.. sesak!!

    ReplyDelete
  8. @Isteri Encek Bard

    alahai kesiannya...tapi putrajaya pun banyak tempat menarik

    ReplyDelete
  9. @aDieyZa

    sesekali ok la...nak terjah KL nie kena keluar awal kalau tak, maunya sangkut dalam jem jer

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...