Wednesday, July 20, 2011

Gambar Anak Perempuan David Beckham & Victoria



Panas-panas..macam pisang goreng. Semua orang ternanti-nanti gambar anak artis barat yang sensasi tue. Siapa lagi kalau bukan anak perempuan David Beckham dan Victoria iaitu HARPER SEVEN BECKHAM.


Ingatkan artis glamour macam diorang nak buat sidang media tunjuk anak diorang atau jual je gambar kat media. Mesti masyuk giler la dapat. Tak macam sesetengah artis kat sana yang jual gambar baby diorang. Merendah dirinya pasangan nie.


First time semalam aku tengok kat Gala TV di astro ada tunjukkan gambar anak perempuan pasangan romantik nie. Nie aku nak kongsi ngan korang jugak.


 kredit to mr google

kredit to mr google


Comelnya anak diorang nie. Besar nanti mesti cantik. Tengok la baka macam mana plak. Aku ada citer pasal kelahiran anak diorang kat SINI. Kalau korang nak tau pasal anak diorang nie klik la kat situ. 


Perahan Otak : Tali Barut Comey

10 comments:

  1. unik nama anak dia...yg pasti nama Seven tu sngt simbolik dgn dia... :)

    ReplyDelete
  2. dah mak bapak lawo..anak pon misti ah comeyy..

    ReplyDelete
  3. anak ppuan kali ni.... Tentu happy giler sbb mmg dorg impikan anak ppuan kan... :)

    ReplyDelete
  4. wahhhh...
    dah keluar pun..
    hehee

    ReplyDelete
  5. momnya cantik... daddynya handsome..

    anak pastinya cute..hehe

    ReplyDelete
  6. akhirnye tercapai gak impian victoria nk anak perempuan kn :)

    ReplyDelete
  7. anak semua cantik dan comel.. lagi baik kalau perangai pun comel

    ReplyDelete
  8. xsabar nak buat anak..eh..oopsss...hehe

    ReplyDelete
  9. gambor ni actually david becham & victoria ade tweet di twitter.. kakyong pun ade simpan copy... ;)

    ReplyDelete
  10. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    generasi nissan sentra

    uiihhhhh nama anak dia unik lerrrr....

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...