Monday, November 07, 2011

JJCM Di Chicken Rice Shop, Tesco Kajang



Selamat pagi...dan selamat bercuti sempena hari raya aidiladha...

Cuti-cuti seronok balik kg nie. Aku yang menunggu hari nie harusla beraya di rumah jer. Taknak aku menempah bala balik kg jauh-jauh time menunggu hari je nie. Esok plak ada last check up...


Nie citer JJCM aku minggu lepas, takpe cuci mata hari nie la tengok..mana la tau ada yang dah jemu makan lemang dan ketupat time raya nie. Boleh la pekena Chicken Rice Shop.


 Set nasi ayam BBQ dan....opsss dah lupa la satu lagi ayam apa...hehehe


 Nie aku punya - BBQ Chicken Noodle
 (TERBAIK)


Nyonya Pai Tee




Harus baca doa makan sebelum makan dulu ye..


Ok..baru la boleh makan..


Aku rasa makan kat Chicken Rice Shop di Tesco Kajang nie memang berbaloi coz ayam yang kami dapat pun banyak. Memang kenyang dan puas hati la. Cuma tak puas hati tue kenapa la pinggan nasi nasi tue macam versi nak bagi budak-budak kindergarden jer makan????...hmmmmm


G makan kat situ coz 2 minggu lepas kitorang ada gak makan kat Chicken Rice Shop di The Mall, memang kecewa giler la..Servis dah lembab nak mampus pastu ayam tue aku rasa 3/4 daripada yang aku dapat kat Kajang nie..Giler sikit. Pekerja dia ada share kat situ kot. Harga dah la mahal pastu ayam plak sikit giler. 
Aku order BBQ chicken noodles sampai ke sudah tak sampai. Mula2 waiter dia cakap kena tunggu 10 minit baru dapat coz ayam tengah masak. Lepas setengah jam tak sampai2 gak. Aku pun jeling2 gak orang meja sebelah, dia dah dapat noodles tue tapi aku rasa aku tak dengar dia ada pesan pun. Kompem la waiter tue dah tersalah antar...Masa bayar tue cakap la makanan yg order tue tak dapat sampai ke sudah, boleh plak ngan muka tak bersalah dia cakap mungkin tersalah meja kot. Aduh..dah la masa tue aku tengah lapar giler, mau rasanya aku bakar kedai tue...ggrrrrrrrrrrrr


Perahan Otak : Tali Barut Comey

13 comments:

  1. amboi . lapar dah nelly ni ~
    =.=

    ReplyDelete
  2. @nelly

    boleh la terjah CRS cuti2 nie ye nelly..hehehe

    ReplyDelete
  3. pernah sekali je makan dekat chicken rice shop. lepas tu, tak pergi dah. rasanya, biasa-biasa je. macam lagi sedap nasi ayam jual dekat stall tu~ hek

    tak lama lagi dapat baby baru~ yeay!

    ReplyDelete
  4. sedap gak makan kat chiken rice shop ni yerr.... perrgghhh nampak muka sangat teruja menyuap nasi ke mulut... siap baca doa lagi..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    Selamat Hari Raya Aidil Adha
    pada Korang semua yerr
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    diy polishing head lamp kereta

    ReplyDelete
  5. dah lama tak makan chicken rice shop... pai tee my fav! yum yum!

    ReplyDelete
  6. @dhiera

    akak pun kalau g situ bukannya makan nasi ayam pun coz tak suka..hehehhe

    ReplyDelete
  7. @Afzainizam

    tue la peel dak kecik tue..ekspresi muka dia memang over

    ReplyDelete
  8. @Hizami Rahim

    memang terbaik la mee tue..buat ketagih betul...

    ReplyDelete
  9. @Hanis MY

    pai tee tue boleh wat termimpi2 tue..hehehehe

    ReplyDelete
  10. bagus! ajar anak bace doa dulu sebelom makan :)

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...