Friday, November 04, 2011

Tinggal 5 hari je lagi



Selamat petang..


Tup tap tup tap..pejam celik mata tengok gambar kat bawah nie bikin hati berngup kencang betul la..


5 hari je lagi...


Makanya hari nie adalah hari terakhir aku kat opis nie. Start lepas raya haji aku dah tak masuk opis..Horeeyyyy...boleh lepak depan tv 24 jam sambil golek2 ngan abang long...hehehe


Ikut sejarah melahirkan abang long a.k.a photographer tegar tue, aku kena darah tinggi masa tue dan terpaksa induce untuk keluarkan dia..aku rasa kompem la kali nie pun pasti sama la...sekarang pun takde tanda-tanda sakit lagi..Dah penat aku tawaf semua shopping complex, tapi tak keluar2 gak...


Minggu depan dah la semua sibuk nak uruskan adik ipar aku nikah 11/11/2011, aku plak due date 09/11/2011...Harap baby keluar la cepat...time hari raya aidiladha ker????..hmmmmm


Perahan Otak : Tali Barut Comey

17 comments:

  1. waaa...baby ni nampaknye belum nak kwr lagi..nk bg chance kat ibu makan lemang (eh raya haji ada ke lemang)

    ReplyDelete
  2. tinggal tak brp hari je lagi yea. Isyh tak sabar nak tunggu baby baru kan. besh tu. Mana tau dapat baby 11.11.11 kan. Kawan mama dapat baby boy 1.11.11. Date cantek :)

    ReplyDelete
  3. Bestlah duk umah golek2..
    21 Nov ni ikhwan dh masuk U.. kena golek2 dlm kelas la jwbnya..

    ReplyDelete
  4. uihhh cantik tarikh tu . aku plak nanti nak buat 13/13/2013. cantekk lepas spm.

    ReplyDelete
  5. dulu wife papa mifz pun di induce maso nak lahirkan Mifz...

    ReplyDelete
  6. @Fitri Senin

    ada la fit..bersepah2 org jual lemang kat kajang nie..

    ReplyDelete
  7. @Mamaleesya

    tue la pasal...nie dah 7hb pun takde lagi tanda2 baby nak keluar...

    ReplyDelete
  8. @Mummy Princess

    amin..harap semuanya dipermudahkan allah..

    ReplyDelete
  9. @Ikhwan

    memang la seronok dok golek2 kat umah tapi golek kena jaga anak...hehehe

    lambat lagi tue nak masuk U...boleh golek puas2 kat umah dulu

    ReplyDelete
  10. @dhiera

    memang tarikh cantik tapi takut menyusahkan semua orang plak..aduhhhh

    ReplyDelete
  11. @ekabukanmakcikkau.

    alamak 13/13/2013...sampai ke sudah la tak dapat tarikh tue...hahahaha

    ReplyDelete
  12. @Papa Mifz

    tue la pasal papa mifz...di induce tue yang paling menyakitkan...risaunya...

    ReplyDelete
  13. wooooo lepas ni dari raya sampai 2 bulan lerrr kamu cuti ni yerrr.... tak masuk opis... mesti orang opis tu sunyi ajerrr

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    Selamat Hari Raya Aidil Adha
    pada Korang semua yerr
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    diy polishing head lamp kereta

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...