Thursday, December 08, 2011

Putera Kedua - HADIF ISKANDAR



Selamat pagi..

Pejam celik pejam celik..timbul balik aku dalam blog nie...Nie dah hari ke 24 aku berpantang, tinggal lagi 20 hari lagi nak kena berkurung dalam rumah nie..Aduh dah tak sabar nak tengok dunia luar...Ingat nak panjat Cameron Highland lepas abis pantang nanti...cuma kena tengok keadaan dulu la...

Thanks untuk semua yang datang komen dan tinggal jejak...akan aku cuba balas kunjungan slow2 ye al-maklum la tak boleh mengadap laptop lama2, kalau tak kompem migrain kepala nie bila tengah berpantang nie..

Ramai ke yang tertunggu2 nak tengok gambar putera kedua kami????....ari nie aku buat tayangan khas untuk korang semua..


HADIF ISKANDAR BIN MOHD SHAHRIZAD


Hari kedua didunia dan hari pertama aku dapat menatap wajah yang aku kandung selama ini...


Mengapa aku hari kedua baru dapat tengok wajah baby?????....nie kena tunggu story aku selanjutnya ye...



Selepas 7 hari..dah nampak lain muka dia...


Nanti aku story lagi la...

24 comments:

  1. Hye..
    Tahniah
    Nak share produk yang baik untuk dalam pantang
    Entry 1
    Entry 2

    ReplyDelete
  2. Kasya...welcome back
    Hadif ni ikut muka kasya ke?? Comel. Eh kejap je dah nak sebulan kan?

    ReplyDelete
  3. Kasya...welcome back
    Hadif ni ikut muka kasya ke?? Comel. Eh kejap je dah nak sebulan kan?

    ReplyDelete
  4. @Fitri Senin

    thanks ye fit...ntah la x tau ikut muka saper...org yg tengok ckp ikut muka kayrul. betul tue sekejap jer dah nak sebulan..dah tak sabar nak tengok dunia luar..hehehehe

    ReplyDelete
  5. @Rawlins Ichigo Takashi Lutz

    thanks ye..aduhai mahal la plak benda alah tue..tak mampu nak beli la..hehehhe

    ReplyDelete
  6. tahniah..:)


    sukalah abg dia dpt geng main tembak nnt hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah2!! sya baru tau tuan punya blog baru dapat cahayamata ke-2...comel!

    jaga kesihatan yer...

    ReplyDelete
  8. Hadif = Yang mempunyai matlamat
    Iskandar = Nama seorang raja

    Gabungan nama yang cantik... mudahan bila besar nanti Hadif Iskandar menjadi harapan keluarga... Amin

    Comel betul lahhh

    Maaf agak lama tak ziarah sahabat ni...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    Convert Enjin Daihatsu YRV

    ReplyDelete
  9. @kayrul-shah :
    Harga kita boleh runding...saya takder masalah untuk bayaran sampai ke 5 x....hehehe...yang penting sharing and caring untuk yang tersayan..betul tak?
    Add me kat my FB ye...nanti kita bincang lanjut

    ReplyDelete
  10. tahniah, ada rupe mcm abang long die jugak. Sangat syomel :)

    ReplyDelete
  11. tahniah ! leabt betol rambut dia

    ReplyDelete
  12. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    thanks ye cik betty..kena tunggu adik besar baru leh main tembak2...hehehe

    ReplyDelete
  13. @Afzainizam

    wah siap bagi tau maknanya sekali tue..thanks ye

    ReplyDelete
  14. @Rawlins Ichigo Takashi Lutz

    hehehe...insya-allah kalau ada rezeki lebih boleh la try nanti

    ReplyDelete
  15. @Mamaleesya

    dah namanya adik beradik..harusla rupa pun sama..hehehe

    ReplyDelete
  16. @deeya


    thanks deeya..memang lebat betul rambut baby nie

    ReplyDelete
  17. @deeya


    thanks deeya..memang lebat betul rambut baby nie

    ReplyDelete
  18. @deeya


    thanks deeya..memang lebat betul rambut baby nie

    ReplyDelete
  19. looooo dh nak sebulan dah nye huhu...terlepas pandang sunggoh kakNo...sori ya kayrul cz lama kakNo x jenguk sining..

    aloooo comel comel..kakNo suka bb..time ni kan kakNo suka cium bb..ade bau harum yang halus mulus hehehe...

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...