Friday, August 10, 2012

Tak Pasal-Pasal Menangis Tak Henti



Selamat tengahari


Pagi tadi ada layan iklan dari BERNAS..


Aku rasa baru starting jer dah berjurai-jurai air mata aku nie....Sementara nak abis, dah kuyup lengan baju nie lap air mata..


Memang lap air mata laju-laju kang kantoi ngan budak opis. 


Tak pasal-pasal mata dah bengkak pepagi. Bila dah start menangis, susah nak berhenti plak tue..


Cuba korang tengok iklan nie...Hati korang macam tisu atau macam batu bila tengok???


kredit to youtube (BERNAS)

8 comments:

  1. nie yg wat lagi berkobar2 nak tgk video nie..nak tgk kat opis kene block la plak..sobssss..

    ReplyDelete
  2. Pehh ayat nak kasar je.mcm tisu ke batu?

    tapi serius sedih.

    ReplyDelete
  3. @Falsya

    memang menyayat hati la..jgn lupa tengok tau nanti

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...