Tuesday, September 24, 2013

Akhirnya Birthday Qaiser Ilman



Selamat pagi


Entri nie sepatutnya publish hujung bulan lepas tapi apakan daya keja banyakkan...asyik la keluar masuk kamera dari handbeg tapi sudahnya tak upload gak...


Bila dah upload kena curi2 masa pilih gambar berkenan plak....Dah upload kat fb Gojes tapi belum la ada entri kat blog aku nie makanya macam makan sambal belacan takde belacan la kan...tak kick gi tue....hehehe


Birthday Qaiser Ilman jatuh pada 31 Ogos 2013...sekarang dah setahun...senangnya nak ingat..asal sambut merdeka kompem automatik akan ingat Qi...pakej ingat Umi Qi yang gojes sekali....heehehe


Birthday Qi merupakan birthday party pertama aku terjah...seumur hidup x pernah lagi tau g party anak2 lagi....dah mati kutu la aku nak membeli hadiahnya...kalau anak sendiri senang sikit, bawa g kedai suruh jer pilih mana berkenan...


Sehari sebelum tue aku dah terjah kedai mainan....mujur la ada berkenan kat jiwa mak2 nie..harap2 Qi suka la

Special dari mama hadif & haikal tau...



Sampai2 jer McD terus nampak nie....teruja beb..tempat yang betul la nampaknya


Nampak Umi Qi terus hai2 dan laga2 pipi sebelum serbu makanan plak....


Masuk jer terus nampak makanan yang super banyak....tak tau nak makan yang mana satu


Harus tempek muka sendiri jugak...bukti dah sampai situ

Hadif sangat la peramah...enjoy jer...lepas nie boleh la join lagi mana2 birthday party...hehehe


Macam2 acara untuk kanak2 riang dan mummy2 gojes semua


Kek Birthday Qi yang sangat2 cantik...geram tengok kek sebesar tue...

Psst...Umi Qi order mana ye???....nak order untuk hadif plak la...hehehe


Sesi potong kek...banyak betul kek untuk Qi....puas makan macam nie


Macam biasa, acara wajib tiap kali jumpa.....Geng Gojes memang sempoi


Korang memang terbaik....asal cakap nak ambik gambar semua cepat2 tarik anak...hehehe


Sempat lagi menjemah...tak kira masa...hehehe


Enjoy kanak2 riang


Sempat bergambar ngan cikgu azrine...sangat peramah dan cantik tau orangnya


Bergambar lagi....kalau geng gojes jumpa memang macam nie la...sana sini wajib ambik gambar


Sebelum balik, ambik gambar dengan tuan rumah...Umi Qi sangat cantik la...geram tengok kulit Umi Qi putih bersih jer...apa rahsia ye???


Thanks Umi Qi untuk buah tangan untuk kami


Sekali lagi terima kasih Umi Qi sudi menjemput kami sekeluarga....semoga Qaiser Ilman yang comel terus ceria selalu dan membesar menjadi anak yang soleh dan berilmu seperti maksud nama Qi sendiri "Raja Ilmu"


Balik jer dari Qi terus beraya plak kat rumah Ekin Jamal...

 Maklum la baru masuk geng...tengok je la diorang menjemah...ai is malu2 lagi...

Kang aku lagi over kot menjemah...hehehe


 Anak2 sangat bz main....


 Alisha yang sangat2 comel...asal pegang camera jer dia dah siap posing...comel benar la kamu alisha....geram tau mama hadif tengok


Zara sangat peramah..main ngan abang haikal ye....


Tak leh lepak lama2 kat rumah ekin coz bebudak dah mengganas...so terpaksa la membawa diri...kek coklat kat rumah ekin sedap sangat...habis en suami makan...hehehe


Boleh la share resepi ye ekin...


Ok tue jer entri yang hampir dah nak basi....sebelum basi baikla upload entri nie cepat2....hehehe

12 comments:

  1. yeayyyy seronok tau dpt jumpa korang semua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time jumpa nana...sangat sporting...best la dapat kenal depan2..selalu usha blog je

      Delete
  2. meriah.. mesti seronok sangat...

    ReplyDelete
  3. ruginya kalau xg.kalau g mst dpt jumpa =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingatkan dapat jumpa rara...takpe kita jumpa gathering akan datang

      Delete
  4. Happy sgt baca entry mama hadif nih, senyum simpul sampai mati ingat entry mama hadif hehehe, sgt2 berterima kasih sudi hadir ke majlis simple Qi...ternyata Umi Qi sgt happy dpt jumpa ngan mama hadif tau...sweet je org yer kecik molek...anak2 dah besar2 belaka...best ada dua hero kacak tuh mama hadif heheh, salam sayang dari Umi Qi ye...Qi wish many2 thanks sebab bagi hadiah yg sgt Qi suka...happy tau Qi...leh belajar ABC...yeyyyyyyyyy

    p/s Mohon kebenaran Umi Qi nak amik link entry nih ye utk rujukan entry Umi Qi akan datang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai umi qi nie buat kita tersimpul2 malu tau....sayang ketat2 umi qi....

      p/s ambik2 link nie jangan segan2 tau...

      Delete
  5. Replies
    1. meriah sesangat..Mc D tue dah macam gojes yang punya...hahaha

      Delete
  6. Replies
    1. salam kenal...jgn segan2 singgah sini lagi

      Delete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...