Tuesday, September 17, 2013

Apple Learning Holy Quran Machine



Selamat petang


Mood bercuti tiga hari tak abis la...lemaunya bangun pagi nie nak g kerja...


Pukul 5 dah terjaga...ingatkan nak golek2 lagi la sekali teringat kain baju melambak tak basuh gara2 bercuti panjang ke Pahang...makanya terpaksa la pagi2 buta paksa mesin basuh cuci dengan cepat...hehehe


Aku nak kongsi satu permainan atau alat yang boleh buat bebudak kecik duduk setempat bila main...



 Apple Learning Holy Quran Machine

Mak aiii panjang benor namanya...berbelit-belit lidah nie nak menyebutnya...


 Ada banyak2 yang anak2 boleh mendengar dan belajar...sangat2 berguna tau untuk mendidik anak dari kecil..klu dari baby lagi la bagus....

Apakan daya masa haikal dulu, xde lagi kot menda alah nie...masa hadif plak, bila dia dah besar maknya plak baru tau....memanjang la ketinggalan bab2 gajet nie....


Aku tau nie pun dari geng2 gojes jugak...klu x memang la sampai sudah dengar jer orang bercerita tapi tak tau apa bendanya...huhuhu



 Puas hati...

Kalau dengar nie ada azan juga...dan bacaan2 ayat2 quran dalam tue versi macam pak arab baca la

Dah terasa2 macam duduk kat mekah la plak...

Hadif paling excited dapat menda nie...ke hulu ke hilir gantung kat leher tue...

Asal dia bergaduh ngan abang jer terus aku on benda nie...terus jadi good boy dua2 nya sekali...senang mak nak


Paling best benda nie kecik jer...besar tapak tangan...


Dan paling penting muat dalam handbeg...usung la ke mana2 pun...anak jadi super aktif jer pasangkan terus..kompem setan yg merasuk tue cepat2 lari...hehehe

Harga plak murah dan berbaloi2....hanya RM 29.00 termasuk pos....sangat2 berbaloi-baloi untuk dimiliki untuk anak2 kecil...bila lagi nak mendidik anak...mulakan dari sekarang...

9 comments:

  1. sy pun dah ada 1...tp sy beli rm40 skli postage...
    bkn stakat budak kecik jer leh dgr..mak pak budak leh guna gak..

    ReplyDelete
  2. haha iman punye xjmpe lg smpi skrg.tah mne mak die ni sorok tah.wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...main sorok plak iman punya...hehehe

      Delete
  3. ayish suka sangat! kalau pegi travel tengah dia nangis2 tu, i bagi ni terus dia diam..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus jugakkan bila ada benda macam nie...senang mak pak nak handle

      Delete
  4. Replies
    1. say beli dengan (https://www.facebook.com/noorlaila.yaakop)..cuba tanya dia ada lagi tak..klu tak boleh boleh beli dengan aty - blog aku bukan bidadari...dia pun ada jual jugak

      Delete
  5. aah..murahnyer...bli kt mn ek..?

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...