Tuesday, January 01, 2013

Sushi King, Metro Point, Kajang



Selamat tengahari


Makan apa cuti-cuti nie ke makan angin jer...hehehe


Cuti hari ahad baru-baru nie dimanfaatkan untuk jenjalan dari pagi membawa ke malam...


Nie baru namanya jenjalan...Sejak haikal pandai makan sushi nie susah mamanya nie nak makan sushi ngan aman...beli 3 ketul, mamanya dapat seketul jer yg lain haikal abiskan...huhuhu


Nak balas dendam makan sushi kenyang2 terus g makan kat Sushi King, Metro Point, Kajang


First time masuk sushi king terus tak tau nak makan apa


 Antara sushi yang kitorang ambik...ada lagi cuma gelojoh nak makan sampai terlupa nak snap


 Budak yang suka makan sushi


 Jangan main-main hadif pun dah terjebak makan sushi sekali...

Siap sibuk nak wat sushi sekali


 Macam tak banyak choice la....paling tak suka sushi letak cheese..tak sedap


 Sushi nugget nie je haikal bantai sampai 4 pinggan...itu pun nak satu lagi


 Anak beranak kaki sushi


Sekali hambek ko..menggigil tangan nak bayar...tak pernah makan sushi sampai semahal nie


Nampaknya lepas nie nak makan sushi beli jer la kat Jusco...nak jimat beli lepas pukul 9.30malam dapat diskaun 30%...hehehhe

1 comment:

  1. amboi hadif makan sushi semangat lain macam hehe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...