Wednesday, January 30, 2013

TERBAIK LA SERVIS ZALORA



Selamat tengahari


Adoi terkejut beruk tak abis lagi nie...Macam mana tak terkejut beruk, tiba-tiba courier sampai kat meja opis....


Semalam shopping sakan kat online...hehehehe...maklumat kan dihujung jari harus la guna kemudahan yang ada....


Nak beli baju search jer internet...bayar tup tap tup tap dah sampai kat opis...hahhaa


Dah jimat duit minyak, duit parking dan makan...hehhehe (dasar kedekut)


Kan sebelum nie aku ada wat entri pasal ZALORA nie..boleh baca kat SINI ye..


So semalam, tangan nie terasa gatal2 nak beli baju online padahal seumur hidup tak pernah tau beli baju online nie....dasar penakut la


Nak tekan butang beli pun menggigil2 tau takut kena tipu....Aku banyak baca kat internet pasal ZALORA nie so perasaan was-was tue ada la...Kalau kita tak cuba beli kita tak tahu servis nya..


Kena tekad dalam hati, jangan dengar cakap orang...kena cuba dulu baru tau...


Mata dah terbuntang-buntang tengok macam-macam fesyen so aku terberkenan la kat baju bawah nie


 Terkenan ngan baju nie la....gasak la..terus tekan butang confirm order dan dah terbeli sekali


Masa tue dah hampir pukul 5petang tapi masih sibuk membeli..hahhaa...so aku budget lagi 3 hari sampai la tue...


Sekali pagi tadi dah sampai courier... 
 Tengok nama company tue memang tak familiar langsung...Dah terpikir aku beli apa la plak nie


Takkan semalam order pagi nie dah sampai


 Sah dan kompem memang dari ZALORA...


Service yang tip top dan pantas dari Zalora....sungguh aku tak sangka...petang semalam order pagi nie dah sampai...


Hahaaaaa...terkejut beruk tak abis lagi....



 Alamak cahaya camera over plak...dah pelik jadinya colour baju tue...

Nak pakai kat opis kang, bebudak opis cakap sawan baju plak..so kita kasi baju nie posing kat kerusi


Korang bayangkan aku pakai macam model kat atas tue je la...jangan terbayang benda lain sudah



 Borang return slip...disertakan sekali...ini kes klu korang rasa saiz tue tak kena ngan korang...boleh la pulangkan semula dan nanti diorang kasi saiz yg korang nak


Apa lagi..takkan tengok aku sorang jer sawan baju...hahaha...jom cepat2 klik website ZALORA...jom SHOPPING...

16 comments:

  1. td pun ada sorg blogger entry padal zalora ni..servis tip top.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saper tue..zie madini ye..terpengaruh baca entri dia minggu lepas la terus meroyan nak try beli gak

      Delete
  2. tak berapa minat beli online..tak dapat nak try..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...betul tue...klu beli online nie kena beranikan diri la...klu salah saiz nasib badan la

      Delete
  3. Replies
    1. kita pun baru first time beli...hehhee

      Delete
  4. tulah smlm ada nampak kat fb kawan ni up thread kata zalora servis tip top, tak penah lg survey zalora ni, saiz dia okey ke, teringin tapi takut tak muat, almaklumlah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pun baru first time mencuba...tak hagak2 ambik saiz paling besar....kang balik pakai tak muat boleh return...

      Delete
  5. wah..tak mo.. kang sawan kiter plak jadi nyer...huhuhu...akut !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...bahaya punya sawan ni..doktor pun tak tau nak ubatinya...kena potong jari baru ilang sawan kot...

      Delete
  6. xpnah lagi bli kat zalora ni..heheh.kna try gak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali try apa salahnya...tapi memang cepat la servisnya

      Delete
  7. Read a negative review on Zalora
    but now ur review give me the mix feelings
    are they good or not??

    ReplyDelete
  8. Salam, ya Allah kak entry ni sangat membantuuuuu !! sy mmg teringin benau nak beli baju kat Zalora ni, tp sy ni slim world sikit orgnya, hahaha jd sy mcm xsure sy size XS or S...tu yg takut nk beli mahal2 kat Zalora, pastu tetiba salah size, perh naya je..tp nasib baik ade return form tu, selamat dan bagus ! boleh beli lah mcm ni~ hahaha..thanx for this entry ! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la macam akak dulu..dengar nama zalora jer dah pikir negatif jer, pastu takut saiz x sesuai...bila dah sekali beli macam ketagih plak sebab servis zalora memang cepat dan pantas...pastu klu salah boleh pulangkan dan dapat saiz yg kita perlukan

      Delete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...