Wednesday, November 06, 2013

Give Away: Shawl 1st with Umi Qi



Selamat pagi


Pagi nie gigih la cepat buat blog...maklum la nak masuk Give Away yang Umi Qi buatkan...Tengok geng gojes ramai yang dah masuk...aku jugak terhegeh-hegeh last minute punya baru nak masuk...


Secara jujurnya, aku memang jarang pakai Shawl tau....setahun boleh kira 3 4 kali jer tau...giler terukkan...dan teruknya lagi aku tak pandai sangat nak berfesyen dengan shawl nie tau...


Asal pakai shawl jer kompem aku rasa susah nak bernapas tau...maklum la belit punya belit...kita plak yang rasa sesak napas....asal keluar jalan kompem la lilit bukan main...lepas jer solat, terus takde lilit bagai....susah benar tau...


Baru-baru nie aku try la cara pemakaian yang Umi Qi tunjuk kat blog diakan...korang leh tengok kat SINI ....alahai senang rupanya...bila jumpa umi qi kat gahtering gojes, kagum tau ada anak kecik tapi takde masalah nak shawl2 nie tau....kita nie ada anak besar pun stress pakai tau...


 Comel tak???...heheheehe

Syarat masuk GA nie harus la buat caption sikit...tak gitue...

Saya suka berhijab shawl gaya Umi Qi kerana sangat mudah dan cepat digayakan. Terus feeling muslimah coz simple dan cantik...Paling penting shawl pun x rosak dengan kesan brooch...hehehe


Nampaknya lepas nie boleh la aku kumpul koleksi shawl plak...maklum la try gaya shawl umi qi nie senang...

Hadiah2 pun menarik tau....maklum la kita tak banyak shawl tau...klu dapat nie untungnya...hehehe


Hadiah Give Away:
Hadiah Pertama: 1 Exclusive Shawl + 1 Exclusive Brooch 
Hadiah Kedua: 1 Exclusive Shawl
Hadiah Ketiga: 1 Exclusive Brooch
7 hadiah saguhati
 
 

Jom cepat2 masuk GA nie tinggal lagi 2 hari jer lagi...cepat klik SINI

5 comments:

  1. Cantik yer mama khairul nih.........cantik bila bershawl serius...so sila2 lah beli shawl byk2...sebab kalu anak lari2 pun sure shawl kita x kan berubah kedudukan jika guna teknik Umi Qi....

    TQ ye join GA umi Qi....tggu keputusannya pada 11 Nov 2013 :)

    ReplyDelete
  2. alahai.. comel2.. yelah shawl ni berbelit saya pun belajar kat youtube nak belit shawl.. apapun gud luck

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...