Monday, November 25, 2013

Pizza Tesco



Selamat petang


Kalau dulu nak makan pizza...kena g Pizza Hut...Bila Domino's keluarkan pizza kitorang beralih arah ke Domino's plak...senang, agak2 lama jer dan malas masak call jer...tengok teknologi canggih dihujung jari...


Itu sebabnya lemak makin rancak menempel2 kat badankan...hehehhe...


Agak2 duit kurang dan cukup2 hujung bulan tapi teringin sangat nak pekena pizza boleh la try PIZZA TESCO...


 Beef Pepperoni Pizza


 Masak sekejap jer dalam oven 8-10minit dah siap


 Kasi zoom sisi menggoda


Kecur ayaq lioq tengok tau


Aku beli kat Tesco jer, rasanya rm7.99 kot tapi x sampai 10 hinggit la...ok la..not bad..cuma base pizza tue keras sikit la..agak2 teringin lagi boleh la beli lagi...hehehe

7 comments:

  1. sy tak pernah la rasa pizza segera ni... org kata kurang sikit rasanya... ye ke?

    ReplyDelete
  2. alahaiiiiii kenapa sedap sgt gambar niii...

    ReplyDelete
  3. Sama la kite..kite pun wat stock pizza frozen nie..sedapppp..

    ReplyDelete
  4. nampak pun menarik, boleh cuba ni :)

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap! Mudah nyer hidup zaman sekarang ni... ;)

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...