Tuesday, November 26, 2013

Sawan Bila Masuk KAISON



Selamat pagi


Cuti awal muharam berjalan-jalan la kami sekeluarga..Hari nie baru nak update entri..hehheehe...Dalam kepala dah plan nak g KAISON so sajer la bunga-bunga cakap nak g KL Festival jer jalan2....


Maksud tersirat dah terbayangkan KAISON...al-maklum la sekarang tengah demam KAISON plak..dulu DAISO sekarang KAISON...hehehe


Sampai-sampai jer situ terus cakap nak jalan2 jer padahal mata melilau-lilau cari Kaison...sekali terjumpa la jugak kat tingkat atas sekali...x banyak cakap terus masuk...


Kang cakap kat en suami kata nak g menyopping kat Kaison kompem terus kena reject so kita saja2 la buat2 konon baru first time tengok kedai tue...hehehe


Strategi menjadi kau.....hahahaha...gelak besar


comel sangat lampu siput...kita emmm dulu...kang gaji baru sambar...hehhee


berkenan gila ngan lukisan2 nie..


Yang penting murah tau


klu ada anak perempuan dah lama aku borong patung2 comel nie

Takkan mak2 macam aku nie nak borong untuk diri sendiri plakkan...erk


Cermin cantik


Jam super unik


Semuanya aku berkenan kat dalam tue, rasa nak borong semua jer tapi tahan jer la nafsu tue...Klu dah ada rumah sendiri kompem aku hias dengan barang2 kat Kaison jer...hehehehe

12 comments:

  1. serius..masuk kaison bleh igler ar..hahaha..

    ReplyDelete
  2. menariknya tempat ni..tggu ade rumah jugak baru pegi terjah..hihi..

    ReplyDelete
  3. kat mana ni... nak cuci mata gak...

    ReplyDelete
  4. wah..taktik berkesan ek?bagus2....hehe.menarik gak barang2 dalam kaison ek.aku daiso pun blum jejak.apelagi kaison.susah nak bawak berjalan lakiku kalau takde mende penting nk beli...huhu

    ReplyDelete
  5. cantik cermin tu.bape hengget kerul?

    ReplyDelete
  6. Berkenannye dgn cermin putih tu!

    ReplyDelete
  7. Oke..mmg cantik semua. Johor mcm xde je kaison ni..

    ReplyDelete
  8. haah cantik2 barang dalam kaison ni :)

    ReplyDelete
  9. baru tau ade kedai name kaison.. harus terjah kl festival ni..

    salam kenal dari fifi..

    ReplyDelete
  10. mcm best je..hehe..tau xpe..kalau ade umah sendiri mcm2 nak dibeli kan..

    ReplyDelete
  11. mau x meroyan masuk tmpat camni..bestnyer sana..byk pilihan..mcm2 jns kedai ade

    ReplyDelete
  12. berkenan lukisan gak...ahh cantik nya..kaison dekat rumah tak jejak pun

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...