Monday, April 25, 2011

Apa sudah jadi dengan FACEBOOK



Aduh tension giler..apa dah jadi dengan Facebook aku nie...aku nak post la entri terbaru kat situ...memang kesengalan terserlah ari nie...


Tengok apa sudah jadi...ggrrrrrrrrr




Rasa nak bakor jer Facebook nie.....

14 comments:

  1. SAMA ! RASA MCM NAK LEMPANG LAJU-LAJU >.<

    ReplyDelete
  2. aku punya FB berat..kalah blog yg berat..hee

    ReplyDelete
  3. banyak virus la skrang ni..bukak blog orang pun boleh kena virus..

    ReplyDelete
  4. fesbuk mmg.. dtg sengal die cenggitu ler.. hihi^^

    ReplyDelete
  5. sy pon dh bosan gila dgn fb sbb mcm2! -___-

    ReplyDelete
  6. cik ayin : betul tue....terganggu emosi cam nie...

    ReplyDelete
  7. Miezah Ghani : kalau facebook tue orang...dah lama kena lempang laju2..hehhehe

    ReplyDelete
  8. Ujang9897 : aikk..facebook pun boleh berat ker????mmmmmmm.....

    ReplyDelete
  9. LYAfrina : jom kita bakor jer....

    ReplyDelete
  10. Ct Arina : tue la kalau kesengalan dah datang...apa pun tak leh nak buat

    ReplyDelete
  11. syairahmohdanuar : setuju sangat

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...