Thursday, April 14, 2011

Melantak @ Nasi Kandar Line Clear, Penang



Dah petang-petang nie...lambat pulak nak pukul 5 ptg...cacing dah buat konsert gegar rock dah nie...ada gak yang wat konsert dangdut...adehhh pedihnya perut...mata plak dah kuyu


Agak-agak kalau layan gambar kat bawah nie kenyang tak?????hmmmmmmmm...
Line Clear Heritage Restaurant (Nama kedai tak boleh blah....)


First time aku datang makan kat sini. Walaupun aku orang Penang, tapi berjinggut gak la nak cari kedai nie...dekat 10 kali round tak perasan kedainya coz kedai nie dicelah-celah bangunan besar)



Sesi memilih laut. Panjang gak la barisan yang menunggu dengan penuh kelaparan...

Aku punya menu melantak sambil menternak lemak....banyak giler Tuan Tanah isi. Tak abis pun. Bagi aku, nie la nasi kandar paling sedap aku pernah rasa. Kat KL susah nak jumpa nie


Nie Tuan Tanah punya.

Tengok view kat kedai nie...Memang menyedihkan la..Nama kedai sikit punya la gempak tapi kedai kat kaki lima jer...Orang jangan citer la...sentiasa penuh

Dah settle makan..bayar ye...Puas la aku nak kasi clear muka tuan kedai nie..tapi tak berjaya la plak. Dah abis terang dah nie...hehehehehe

Agak2 mahal ke murah...aku rasa memang berbaloi la dengan lauk yang kitorang ambik. 


Kalau korang tengah makan tue..Tiba-tiba rasa nak terkucil plak, jangan risau coz toilet kat situ memang bersih tak macam sesetengah kedai.



Ramai gak la artis-artis yang pemes datang makan kat sini


Bagi orang yang dok sekitar Penang atau nak g melancong kat Penang boleh la singgah kat sini



Nasi Kandar Line Clear
Behind 177 Penang Road,
Penang
Tel : 04-261 4440


Untuk tempahan catering plak : 


Mr Mydin : 016-430 0467 / Mr Zainul Alam : 012-491 5249 / Mr Hashim : 016-408 7828 /
Mr Abdul Hamid : 016-471 2671



Siap aku buat promotion percuma lagi kat sini..kalau tokey dia baca boleh la kasi aku makan free kat situ...


Opss dah kul 5 petang la..aku chow dlu...


Perahan Otak : Tali Barut Comey

2 comments:

  1. waaa~~ rmai gile org msti sdap gile msakan dy.. ana xbrp suke sgt mkan nasi kandar cs xthan ngn rempah dlam kuah tu.. bnyak sgt.. mmng trbkar bdan klau mkan.. hehehehe.. tp nasi kandar mmng sedap!!! ^^

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  2. sedap tak nasik kandar ? hehehe

    ReplyDelete

Thanks kat korang yang sudi tinggalkan comment kat sini...

Nanti bila aku ada masa, aku balas korang punyer comment erk...sabar erk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...